上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  32.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-31 04:09 PM 發表 查看引用來源

我諗果時仲會諗,時間過得好快添,係嘛?
唔駛果時,你唔覺依家都會覺得時間過得好快咩?
好似無幾耐前佢仲係可以任係魚肉既baby....轉眼讀埋小學好多事都有自己意見
又想佢地快長大,同時又好唔捨得
最唔捨得既係佢地幾時唔再攬我錫我

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-31 01:51 PM 發表 查看引用來源

只是近幾年�事,以前一定同佢哋一齊去,依家叫佢哋都唔跟你,所以我倆老又彷如重回舊日拍拖的時光。
所以同另一半嘅關係好重要,因為仔女大個就會離開父母,得番另一半同自己過埋下半世

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-31 04:14 PM 發表 查看引用來源
近日fb有個女仔add我,原來係我加拿大讀書既一位死黨既表妹,無聯絡好多年了,再睇返,原來佢已畢業多年,仲做埋空姐,正,仲做埋人妻,正正,仲.....仲有埋小朋友,仲幾歲大添,車..................
返番現實世界,時間,如果過 ...
咁佢有無女大十八變呀?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

好似無幾耐前佢仲係可以任係魚肉既baby....轉眼讀埋小學好多事都有自己意見

認同認同,真係好矛盾呢

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 04:16 PM 發表 查看引用來源

乜師兄成日都比女撩比女add㗎
你果然長期都係個花花世界生活
唔同,果個係我以前都識既一位表妹遮.
其實有人add唔出奇既.何況果個又係熟人呢~~~~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-31 04:50 PM 發表 查看引用來源

認同認同,真係好矛盾呢
2位師妹,我當然明.佢地2個而家都好痴我,所以我幾攰都會講故仔佢地聽,同埋臨瞓前講心事.
我大女而家都開始獨立,我都有少少唔捨得了.

至於我朋友表妹,都有架,真係大個女左,當年其實佢已經係風頭躉,勁多人追,再而家睇返,先發現時間過得好快添.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 04:09 PM 發表 查看引用來源
Sam師兄要準備定喇⋯破200喇
收到哂!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-31 04:14 PM 發表 查看引用來源
近日fb有個女仔add我,原來係我加拿大讀書既一位死黨既表妹,無聯絡好多年了,再睇返,原來佢已畢業多年,仲做埋空姐,正,仲做埋人妻,正正,仲.....仲有埋小朋友,仲幾歲大添,車..................
返番現實世界,時間,如果過 ...
早輪都有個女仔add我fb,佢原來係我細細個時識嘅女友的細妹,我識佢時,佢只得幾歲,哈哈哈!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 04:16 PM 發表 查看引用來源

乜師兄成日都比女撩比女add㗎
你果然長期都係個花花世界生活
師兄佢好有女人緣架!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

女兒應該會好啲,我個女現在出街仲會翹住我老婆隻手行街啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆