上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.0k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-15 02:30 PM 發表 查看引用來源

好野....可唔可以跟你學下野....XDDDD
下一次坐低吹水交流下心得囉!

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-15 02:33 PM 發表 查看引用來源

哦~ 明白晒:smile_39:
聽聞我飲大左既時候錯9哂!好彩大神同R睇住!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-15 02:36 PM 發表 查看引用來源

聽聞我飲大左既時候錯9哂!好彩大神同R睇住!:smile_13: :smile_13:
真係想你知你錯左d咩

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-15 02:49 PM 發表 查看引用來源

真係想你知你錯左d咩
真係錯:smile_38:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-15 02:49 PM 發表 查看引用來源

真係想你知你錯左d咩
好似話我發癲話唔見左個袋,攪到大神要係食宵夜既地方帶返我去有錢佬搵,但其實個袋我係留左係酒店房!又好似自已張歡樂咭留左係酒店前台,又無去拎,最後唔知點解又去左R度!:smile_42: :smile_42:
好似重有其他攪笑野,但我真係記唔到喇!以上都係佢地講返俾我知!:smile_13:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-6-15 02:54 PM 發表 查看引用來源

仲會錯得過你:smile_14:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-15 02:55 PM 發表 查看引用來源

好似話我發癲話唔見左個袋,攪到大神要係食宵夜既地方帶返我去有錢佬搵,但其實個袋我係留左係酒店房!又好似自已張歡樂咭留左係酒店前台,又無去拎,最後唔知點解又去左R度!:smile_42: :smile_4 ...
你有邊次會拎個袋去玩, 其他袋你就有帶

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-15 02:55 PM 發表 查看引用來源

好似話我發癲話唔見左個袋,攪到大神要係食宵夜既地方帶返我去有錢佬搵,但其實個袋我係留左係酒店房!又好似自已張歡樂咭留左係酒店前台,又無去拎,最後唔知點解又去左R度!:smile_42: :smile_4 ...
你捉左個媽咪入去....好耐....好多人去唔到洗手間XDDDDD

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-6-15 02:54 PM 發表 查看引用來源

你情況惡劣過我好多下喎!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

你有邊次會拎個袋去玩, 其他袋你就有帶
咪係囉!真係講出黎都忍唔住笑!:smile_30: :smile_30:
我好少會斷片架嘛!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆