上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

天哥仲記得小弟嗎?....真佩服你的咁有泊力.....精力........幾時請我玩呀:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-30 01:17 PM 發表 查看引用來源

都真係幾無聊喎....比我就去.....:smile_47:
咁都有!! 不過太早無乜好野........:smile_39:

引用:
原帖由 ken6688 於 2009-7-1 04:38 AM 發表 查看引用來源
天哥仲記得小弟嗎?....真佩服你的咁有泊力.....精力........幾時請我玩呀:smile_40:
化左灰都認得你啦...fung fung..

而家少玩左咯....

幾時一齊再蒲過先

依排幾好麻...得閒pm我吹水

暑假黎左....... 又係阿 SIR 勤掃既時候................  香港大陸都係咁......:smile_39:

都唔知仲有邊度可以玩??:smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-6 10:30 PM 發表 查看引用來源
暑假黎左....... 又係阿 SIR 勤掃既時候................  香港大陸都係咁......:smile_39:

都唔知仲有邊度可以玩??:smile_27:
有既.....大把地方玩啦:smile_44: ..最緊要你肯玩

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-6-30 09:12 AM 發表 查看引用來源

艾力,幾時帶我去光豬K:smile_44:
光豬K?? me ok wow, when do you like??

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-6 11:45 PM 發表 查看引用來源

有既.....大把地方玩啦:smile_44: ..最緊要你肯玩
玩還玩呀   最緊要全安:smile_34:
威文果日我又到

ps  睇左"變形"未?
真係好好睇  未睇叫我一齊睇  我想睇多次

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-7-7 11:01 AM 發表 查看引用來源

玩還玩呀   最緊要全安:smile_34:
威文果日我又到

ps  睇左"變形"未?
真係好好睇  未睇叫我一齊睇  我想睇多次
Thank you for supporting......
like your another article

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-6 11:45 PM 發表 查看引用來源

最好唔好太遠!! :smile_13:

下個月頭就邊度都得!! :smile_30:

http://www.188channel.com/viewth ... page%3D2&page=1

冷兄比人插得好應.....:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆