上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[124]

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 06:50 PM 發表 查看引用來源
整兩圍先啦
樓主您好呀................:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-22 09:04 PM 發表 查看引用來源

樓主您好呀................:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我唔係樓主,樓主係清清,我係佢經理人、代言人、監護人

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 09:04 PM 發表 查看引用來源
學乸型
話晒都新手.....入黎...有d禮貌好....:smile_38:

不過我唔係扮野....係唔想....無意中得罪人姐...

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 09:06 PM 發表 查看引用來源
我唔係樓主,樓主係清清,我係佢經理人、代言人、監護人
明白~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_38:

我要多d 時間先......了解到您地既關係...:smile_30:

講錯野.....唔好怪我:smile_o06: :smile_03:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-22 09:08 PM 發表 查看引用來源

話晒都新手.....入黎...有d禮貌好....:smile_38:

不過我唔係扮野....係唔想....無意中得罪人姐...
第一你係舊人,,,,,,,,,,,,,,,,好舊個只.....2005年喎.................第二,呢度個個經嚴格訓練,...............鬧得、串得、笑得、吹得..............我不過係2打6啫

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-22 09:11 PM 發表 查看引用來源

明白~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_38:

我要多d 時間先......了解到您地既關係...:smile_30:

講錯野.....唔好怪我:smile_o06: :smile_03:
我同樓主關係複雜,即係................即係咩咩咩個啲囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 09:11 PM 發表 查看引用來源
第一你係舊人,,,,,,,,,,,,,,,,好舊個只.....2005年喎.................第二,呢度個個經嚴格訓練,...............鬧得、串得、笑得、吹得..............我不過係2打6啫
我今年 09 年先係呢度同引板吹水.....我都算新手..

我都玩得吹得既........就住我喎......師兄......:smile_38: 你7萬幾分喎:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-22 09:15 PM 發表 查看引用來源

我今年 09 年先係呢度同引板吹水.....我都算新手..

我都玩得吹得既........就住我喎......師兄......:smile_38: 你7萬幾分喎:smile_14: :smile_14:
呢度先入門為大...................有大食大 我啲分唔知做咩一覺瞓醒楝出來架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 09:13 PM 發表 查看引用來源
我同樓主關係複雜,即係................即係咩咩咩個啲囉
哦....咩關係都好啦...我唔介意架....:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我只想~~~~~~~~~吹得快樂.....係吹水個吹..:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-22 09:19 PM 發表 查看引用來源
呢度先入門為大...................有大食大 我啲分唔知做咩一覺瞓醒楝出來架
我叫....gum 仔..........我唔想做大......您地搞掂去啦..:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆