上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-18 14:40 發表 查看引用來源

更改合約佢要比番份新既妳地簽,如果真係咁吾滿意新安排大可以吾簽
又冇wor........但係咪法例一定要改合約再比我地簽先?????

佢就話係暫時性lor.....暫時去到9月....到左9月再睇下d單如何, 如何都冇咩好轉就會再延長至1月

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-18 14:44 發表 查看引用來源

佢要當解僱你咁賠足.......:smile_38:
咁即係佢要revise contact比我地簽啦

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-18 14:48 發表 查看引用來源

無錯!
咁都要迫住簽傢喇........加下拱難搵工:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-18 02:33 PM 發表 查看引用來源

下次出黎同我驚刀黎癲拿.......我再話過你知下......... :smile_30:
咁拿拿聲安排好d喎

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-18 02:45 PM 發表

我又要....:smile_13: :smile_30:
點小得你啫...... :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-18 02:51 PM 發表

咁即係佢要revise contact比我地簽啦
咁又唔一定要簽過份新既CONTRACT.....只需要出封信, 講明點改....接受就簽, 唔接受就當解僱......:smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-18 02:51 PM 發表

咁都要迫住簽傢喇........加下拱難搵工:smile_13: :smile_13: :smile_13:
GIVE OR TAKE.......真係要自己諗清楚啦.......:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-18 02:52 PM 發表

咁拿拿聲安排好d喎
等我搵下邊度情調好.....食完飯可完嗒返杯.....又可以食煙.....又唔嘈.....又黑擝擝........ :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-18 03:06 PM 發表 查看引用來源

等我搵下邊度情調好.....食完飯可完嗒返杯.....又可以食煙.....又唔嘈.....又黑擝擝........ :smile_30: :smile_30:
咁高要求, 有d難度....:smile_42:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-18 15:04 發表 查看引用來源

咁又唔一定要簽過份新既CONTRACT.....只需要出封信, 講明點改....接受就簽, 唔接受就當解僱......:smile_13:
即係最少佢要出番封信比我地簽喇:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆