上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十二回

收藏  |  訂閱
1.5k  10.8k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:00 PM 發表 查看引用來源

點解要PM呢????
唔可以係POST度講??? :smile_35:
pm 妳識既人....出黎傾姐..唔知妳返左黎麻 妳誤會我既意思喇:smile_24:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-14 03:27 PM 發表 查看引用來源
同我一樣a~我拖地:smile_14: :smile_30:
我係度同人傾緊計:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-14 03:29 PM 發表 查看引用來源

pm 妳識既人....出黎傾姐..唔知妳返左黎麻 妳誤會我既意思喇:smile_24:
你都好忙喎:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:32 PM 發表 查看引用來源

我係度同人傾緊計:smile_30:
小天使我閃陣先:smile_43:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:33 PM 發表 查看引用來源

你都好忙喎:smile_30:
點解咁講呢....:smile_38: :smile_13:

我唔係忙喎....我悶呀..:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-14 03:33 PM 發表 查看引用來源
小天使我閃陣先:smile_43:
一陣見....................靚靚SANDY姐姐

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-14 03:34 PM 發表 查看引用來源

點解咁講呢....:smile_38: :smile_13:

我唔係忙喎....我悶呀..:smile_13: :smile_13:
你閃咗去邊呀
點解你咁悶呢??????

定係我忙呢:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:39 PM 發表 查看引用來源

你閃咗去邊呀
點解你咁悶呢??????

定係我忙呢:smile_30:
我唔識閃架....

不過唔知講咩好..:smile_35:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-14 03:42 PM 發表 查看引用來源

我唔識閃架....

不過唔知講咩好..:smile_35:
你想講咩咪.................講咩囉:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:49 PM 發表 查看引用來源

你想講咩咪.................講咩囉:smile_30:
我有小小怕醜:smile_13: :smile_13: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆