上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 02:39 AM 發表 查看引用來源
經濟差啲自然多番好多木魚:smile_47:
咁我實無份啦, 我仲過生, 一睇就知我吾會包佢地啦

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 02:45 發表
希望今次食到件好野啦
其實一入房mami就會講邊啲系木魚

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-3 02:48 發表

咁我實無份啦, 我仲過生, 一睇就知我吾會包佢地啦
咁唔一定既
你要野既咪揀啲木魚黎坐羅:smile_46:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 02:51 AM 發表 查看引用來源
其實一入房mami就會講邊啲系木魚
冇乜幾多個mami我會信佢,多數自己簡

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 02:54 AM 發表 查看引用來源
係囉, 我都鍾意自己簡多D:smile_30:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 02:54 發表
可以過夜既一定冇問題
唔可以既一系姨媽:smile_39:一系有狗:smile_45:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 02:58 AM 發表 查看引用來源
可以過夜既一定冇問題
唔可以既一系姨媽:smile_39:一系有狗:smile_45:
我多數搵女過夜0架喇, 不過我驚一開始就問條女過吾過得夜嘅話, 條女都以為一定會成晚陪住我, 喺K房玩得吾夠放...
如果臨完場條女先話吾可以同我過夜, 咁就奶野喇...咁可以點做呢?

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-3 03:03 發表

我多數搵女過夜0架喇, 不過我驚一開始就問條女過吾過得夜嘅話, 條女都以為一定會成晚陪住我, 喺K房玩得吾夠放...
如果臨完場條女先話吾可以同我過夜, 咁就奶野喇...咁可以點做呢?
我有個問題。。
點解唔系mami一帶入房就講明邊啲過夜。。邊啲唔過架咩:smile_41:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-3 03:03 AM 發表 查看引用來源

玩到一半到都知條女得吾得架啦,吾掂咪換人囉:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 03:06 AM 發表 查看引用來源
我有個問題。。
點解唔系mami一帶入房就講明邊啲過夜。。邊啲唔過架咩:smile_41:
你問到就或者會答,我未見過會講明喎:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆