上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.3k

我 仲 特 登 著 條 "運動" 褲 去.......... :smile_35:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-4 12:09 AM 發表 查看引用來源
66, 卒之今日下午去左邊?
今日又係我出席喎,老友:smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-5-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
睇黎都玩得好開心喎!呵呵

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-5-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
我 又 要 做 老...............................................................友..............

引用:
咁你又話冇男性出席。。。:smile_41: :smile_46:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 12:25 AM 發表 查看引用來源
睇黎都玩得好開心喎!呵呵
我 唔 開 心 啊.........................得 我 1 個 無 禮 物.......... :')

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 12:34 AM 發表 查看引用來源

我 唔 開 心 啊.........................得 我 1 個 無 禮 物.......... :')
黎,等叔叔抱抱,唔好咸,唔好咁火
乜解究得你無禮物咁低死啊?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 12:34 AM 發表 查看引用來源

送個口罩比你,實啱用。

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-4 12:34 AM 發表 查看引用來源

咁你又話冇男性出席。。。:smile_41: :smile_46:
COLIN 應 該 想 講:  無 咁 多 好 男........ :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 12:37 AM 發表 查看引用來源

COLIN 應 該 想 講:  無 咁 多 好 男........ :smile_46:
唔啱呀,多數女人都鐘意d壞男人嫁。:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆