上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.3k

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:07 AM 發表 查看引用來源

仲唔夠焯頭吖
4人同行都只系每人20蚊
抵到爛吖:smile_30: :smile_30:
妖你....
附帶條件要同你鍊2粒鐘鬥地主
隨時貴Q過唱晚仁K   

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:07 AM 發表 查看引用來源

仲唔夠焯頭吖
4人同行都只系每人20蚊
抵到爛吖:smile_30: :smile_30:
咁都ok喎, 食完雞煲就走過去唱雞, 然後上房食死地雞:smile_47:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:09 AM 發表

妖你....
附帶條件要同你鍊2粒鐘鬥地主
隨時貴Q過唱晚仁K     
實輸咩:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 02:10 AM 發表

咁都ok喎, 食完雞煲就走過去唱雞, 然後上房食死地雞:smile_47:
系幾好架:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:11 AM 發表 查看引用來源

實輸咩:smile_45: :smile_45:
我加陣既程度....
90%會輸  

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:08 AM 發表 查看引用來源

3D搞個沙灣鬥地主團吖
每人收費1000蚊:smile_13:
嘩! 食水咁深呀! 我諗淨係得克仔黃會參加, 我地陽間D銀子頂多得3個零, 黃生陰間D錢有成7、8個零都有嘅, 1000蚊佢當跌左啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 02:13 AM 發表

嘩! 食水咁深呀! 我諗淨係得克仔黃會參加, 我地陽間D銀子頂多得3個零, 黃生陰間D錢有成7、8個零都有嘅, 1000蚊佢當跌左啦
收1000系預你會輸架:smile_30:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:13 AM 發表 查看引用來源

我加陣既程度....
90%會輸    
我岩岩都學緊玩鬥地主, 不過只係喺機鋪玩

嘩!個report一日就廿版,小強真喺勁呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 02:13 AM 發表 查看引用來源

黃生D銀紙印有比卡超係上面架   :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆