上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎駟

收藏  |  訂閱
752  3.5k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-29 12:26 AM 發表

e飯野最賺$啦呢期
都要cut cost喎:smile_13:
係...唔係同行下fa:smile_46:

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-3-29 12:29 AM 發表 查看引用來源
剩係記得佢入波後,白界當白粉咁吸:smile_30: :smile_30:
閣下係利記粉絲:smile_04:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-29 12:29 AM 發表 查看引用來源
咁都要睇下用咩刀既
莫邪丫:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-3-29 12:29 AM 發表 查看引用來源

科拿應該無既 ..... 果次佢寸 話佢索野班友 先晌條底線追龍 o者   
都唔係好人泥架啦,臭脾氣到死:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-3-29 12:30 AM 發表 查看引用來源
莫邪丫:smile_30: :smile_30:
莫邪咩黎架..軍刀我就知...仲生埋誘忝:smile_13:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-29 12:30 AM 發表 查看引用來源
閣下係利記粉絲:smile_04:
唔係:smile_13: 芝加哥公牛先係:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-29 12:32 AM 發表
莫邪咩黎架..軍刀我就知...仲生埋誘忝:smile_13:
一巴老牛搞掂佢啦

仲未有相睇...好眼訓...........:smile_27:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-29 12:32 AM 發表 查看引用來源
中國春秋時期,吳國的著名鑄劍師干將所作出來的夫婦劍。接受吳王的命令為王鑄劍的干將,卻作不出理想的劍出來,他焦慮萬分。看到夫君這個樣子的莫邪,決定以自己的性命賭一賭。她縱身投入火爐裡面,自己的血肉與五山精、六英金融合在一起,得知消息的干將趕來阻止,已經太晚了。悲傷的干將終於鑄造出這兩把神兵利器,以他們夫婦倆的名字命名的陰陽雙劍。因為是以人的生命這一最高級的材料打造出來的,所以劍的性能很高。:') :') :')

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-29 12:33 AM 發表 查看引用來源

一巴老牛搞掂佢啦
劏開死牛架妳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆