上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友94

收藏  |  訂閱
741  8.2k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-2 03:10 PM 發表 查看引用來源
你個屎人lu lu,,,打你個屎人口,,打你隻手,,,唔好口多多,,手多多,,玩都要睇下邊個嗎,,,佢係蓉蓉公主來架,,,
:smile_13: 利利公主有冇 ga :smile_13:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-2 03:11 PM 發表 查看引用來源
你又係既,,,需咩要姐,,樣衰衰甘,,,底你啦,,
SELL"S口吻啫~~人地慣左之ma:smile_39:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-2 03:03 PM 發表 查看引用來源
多左句問候硓~~慣左貢問人之ma~~貢惡人地又矛事:smile_39:
咁你真係寫得唔好呀,我罵你.我認:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-2 03:08 PM 發表 查看引用來源

我鐘意食油雞呀
咁你一定是肥肥地呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-2 03:10 PM 發表 查看引用來源
你個屎人lu lu,,,打你個屎人口,,打你隻手,,,唔好口多多,,手多多,,玩都要睇下邊個嗎,,,佢係蓉蓉公主來架,,,
我唔係公主呀.不過.我多謝利利

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-2 03:11 PM 發表 查看引用來源
你又係既,,,需咩要姐,,樣衰衰甘,,,底你啦,,
你話呀,邊有人咁寫呀,真是唔好呀
我是講得笑的,不過,真是唔好寫成咁呀

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-2 03:19 PM 發表 查看引用來源
SELL"S口吻硓~~人地慣左之ma:smile_39:
我也是sales,你買自已就去錯地方

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-2 03:36 PM 發表 查看引用來源

我唔係公主呀.不過.我多謝利利
係郡主

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-2 03:40 PM 發表 查看引用來源

係郡主
你咁都可以來攪笑,細佬呀.你都是好以daddy呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-2 03:40 PM 發表 查看引用來源

我也是sales,你買自已就去錯地方
你做乜咁惡啫~~會唔會諗多左呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆