上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[32]

收藏  |  訂閱
738  6.5k

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

唔好咁啦~~人生不如意事十常入八九啦...
既然發洩左咪算囉~何必un係個心呢
keep smile ~ friend~~
我咪甘同佢講, 但佢唔明, 重激氣:smile_39: :smile_39:
我無野......唔識安慰星星啫:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 11:34 AM 發表 查看引用來源

愛情不是你生命的全部:smile_38:
但係無得比較邊樣大, 邊樣重要:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 11:22 AM 發表 查看引用來源

係無心情.......聽到星星唔好消息:smile_39: :smile_39:
所以見到月影嗡D野, 咪過去發洩下:smile_45:
愛情那及親情大:smile_13: :smile_13:
月影都想有父母身邊給我安慰..可是月影苦命.父母在月影十幾歲時已離世..

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-2-10 11:38 AM 發表 查看引用來源

但係無得比較邊樣大, 邊樣重要:smile_13: :smile_13:
我想講, 就算愛情無左, 身邊親人永遠陪伴左右, 至親至真.
可能我表達不好............:smile_35:

清清不要再為其他人煩擾喇:smile_24: :smile_24:
會好辛苦的

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 11:37 AM 發表 查看引用來源

我咪甘同佢講, 但佢唔明, 重激氣:smile_39: :smile_39:
我無野......唔識安慰星星啫:smile_38:
係咪校長呀~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 11:37 AM 發表 查看引用來源

我無野......唔識安慰星星硓:smile_38:
愛fd ching ching你等我呀,記住開電話呀,我要投入白之戀人的懷抱呀:smile_38:
一會see you:smile_30: :smile_30: 我要出來見你了,bye bye:smile_43:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

我等緊你~~
等咩姐...禾係度

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-10 11:39 AM 發表 查看引用來源

月影都想有父母身邊給我安慰..可是月影苦命.父母在月影十幾歲時已離世..
甘你更加珍惜你身邊D朋友, 佢地都唔想見你唔開心, 你就唔好成日唉聲嘆氣, 會令到佢地擔心你:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-10 11:39 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 咁可憐 ar :smile_24: 但而家 :smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆