上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 異靈靈

收藏  |  訂閱
751  4.5k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-2-8 12:19 PM 發表 查看引用來源
午安呀各位:smile_38:
早晨ar~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-2-8 12:19 PM 發表 查看引用來源
午安呀各位:smile_38:
米高, 午安...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:20 PM 發表 查看引用來源

我想試事頭婆手勢嘛.:smile_38: ...要佢都黎到先得嘛...

嘩, 咪野高層飯局? 有利是豆添??
一個禾d客,一個禾d客d客~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:16 PM 發表 查看引用來源

你快d問下d院友星期6下晝得5得閒重好la~~:smile_46:
最唔定時係你d時間嘛...:smile_35:

一陣等我問下佢地啦...
豬豬上次都好似提過呢一日....

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:20 PM 發表 查看引用來源

醒左la,一陣d全馬跑完又要去維園走返轉~~

約字3點先la,睇下大家意思典~~:smile_46:
hea一陣又要開工喎~

收到~
不過霸爐都有d頭痛, 使唔使霸架呢??:smile_35:  好耐未去過呢d啦....:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:24 PM 發表 查看引用來源

最唔定時係你d時間嘛...:smile_35:

一陣等我問下佢地啦...
豬豬上次都好似提過呢一日....
但係其實d時間最易就又糸禾wor~~

你打電話問下豬氏一族lor~~:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:26 PM 發表 查看引用來源

hea一陣又要開工喎~

收到~
不過霸爐都有d頭痛, 使唔使霸架呢??:smile_35:  好耐未去過呢d啦....:smile_13:
5水霸,有一間禾d朋友話ok wor~~

巧似$78一位任燒任食~:smile_46:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:28 PM 發表 查看引用來源

但係其實d時間最易就又糸禾wor~~

你打電話問下豬氏一族lor~~:smile_46:
等佢地蒲頭一次過問囉...
又唔係好急既...:smile_30:

你好多約咩...:smile_30:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:30 PM 發表 查看引用來源

5水霸,有一間禾d朋友話ok wor~~

巧似$78一位任燒任食~:smile_46:
果d係燒烤場, 唔係郊野bbq喎..:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:32 PM 發表 查看引用來源

等佢地蒲頭一次過問囉...
又唔係好急既...:smile_30:

你好多約咩...:smile_30:
你打去問下豬豬la~~

禾冰有人約~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆