上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.3k

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-1-24 09:52 AM 發表 查看引用來源
2家姐早晨:smile_46:
姐夫你好 .你今晚和和大家姐回家吃飯嗎:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-24 08:59 AM 發表 查看引用來源

都好喎.......想試下:smile_30: :smile_30:
我都唔係同你講呀:smile_14: 你不用想了,:smile_27: 你已有愛fd k k 唔好過線呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-1-24 10:00 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 你好嗎
happt哥的詩,也是蓉兒最喜歡的詩.我本想換在我的貼......比你搶先了.人生真是禍褔不定,路上偶然留痕,不可能計得與失,送上歌一首,,,,,,,,,,,http://hk.youtube.com/watch?v=pNf6kvUl8Z8/////////
願happy哥會find到你的偶然而變成相遇相知.......可復計東西了.......祝新年快樂呀...........

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-24 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔係幾好 ~ :smile_39: :smile_39:
校長要提起精神呀
已是新年呀.新的好事等住你呀.加油呀.校長

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 01:46 PM 發表 查看引用來源

我都唔係同你講呀:smile_14: 你不用想了,:smile_27: 你已有愛fd k k 唔好過線呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
人地想下唔得咩:smile_39: 愛係無罪架:smile_45: kk是誰:smile_41:
引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 01:43 PM 發表 查看引用來源

peter,午安呀,你放假未呀:smile_38: :smile_38:
23号放啦:smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-24 10:19 AM 發表 查看引用來源
早晨呀, 蓉蓉,,,,我今朝要開半日先OFF呀,,,,:smile_38:
我想利利已回家了.你好
我也快出去走走了
我也愛去迫一迫試一下新年快來的氣氛呀 街上滿是人.好熱鬧呀.又買衫又買鞋.想當年呀.我住tsuen wan,媽媽最愛和我去中聯國貨買新衣呀.:smile_30: :smile_30: 已是多年了..人生真是一轉眼已二十多年了:smile_14:以前的感覺也好像是昨日的事....歲月真匆匆

落街食野先 :smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-24 01:56 PM 發表 查看引用來源

人地想下唔得咩:smile_39: 愛係無罪架:smile_45: kk是誰:smile_41:
你藝高人(但)大呀/我無話你有罪呀.你的愛人呀,, ,,,,,,,,,miss kk呀:smile_30: /你唔係想給你的愛人打呀:smile_14:

23�放啦:smile_30:
真是好呀.新年有無計劃去邊度玩呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-24 02:00 PM 發表 查看引用來源
落街食野先 :smile_38: :smile_43:
咁就快d去吃呀,已是2;00了,bye bye.peter

蓉兒你好呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆