上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(20)

收藏  |  訂閱
742  4.8k

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:17 PM 發表 查看引用來源

我冇貓仔..........又唔"好"打機,,家務做一陣就得啦....一個人~~:smile_39:
所以, 間唔屎煮下野食比自己係要架....

唔難既, 我都係煮 d 麻甩佬送....

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-20 05:18 PM 發表

妳一個人住左幾耐呀?
我都有七八年獨居 lu.... :smile_19:
我第一個月咋~~~好悶下~~:smile_42:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:19 PM 發表 查看引用來源

人地訓唔慣地下架~~:smile_13:
加上墊辱得唔得呀:smile_45:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-20 05:18 PM 發表

咁你又做咩多呢:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我都唔知做咩好..........:smile_42:

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-20 05:19 PM 發表 查看引用來源

所以, 間唔屎煮下野食比自己係要架....

唔難既, 我都係煮 d 麻甩佬送....
麻甩佬送....咩成份??

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-20 05:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: ~~我都要學下野
唔洗啦,你都夠晒狼啦

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

o岩喇....lee到有o甘多哥哥......睇o岩邊件呢

攞去洗...唔駛還架喇:smile_38:

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-1-20 05:19 PM 發表

咁你要搵返d𧅥青既嗜好
唔係會好悶hoohoo
我屋企連intenet都未有呀.....
申請左話要3~5個工作天.....
屋企凈係睇tv...好悶~~:smile_39:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

其實一個人住真係要自己受到一個人生活果種忽然熱鬧同忽然寂靜...
當妳習慣左, 會開始享受一個人生活帶黎既自由 (當然都有後果啦...)

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:15 PM 發表 查看引用來源

雙哥你走左去邊呀?~~~
我一尿急你地又開新post

獅妹,我真係跟唔切

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆