上一頁下一頁
發新話題

12月27日 cp會話sn打底+天鵝小妖精....第二回出左啦~~!!!

收藏  |  訂閱
589  18.6k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-19 02:40 AM 發表 查看引用來源

你件都好呀,妹妹幾點走呀?:smile_40:
陪我地新港飲茶,仲食左三個包!:smile_30:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-19 02:44 AM 發表 查看引用來源

why??:smile_41:
你當阿華田好似紅酒咁愈舊愈醇???:smile_15:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/19 02:46 發表 查看引用來源

haha....你點知架,又話唔舒服又黎偷睇我???:smile_04:
你間房床頭板有針孔....:smile_44:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009/1/19 02:47 發表 查看引用來源
咁乖呀...無帶你陪佢行華潤....:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-19 02:47 AM 發表 查看引用來源
你早打比我吖,我果件就係話只是佢一個女仔唔想去,叫我陪佢訓呀~~~:smile_29:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-19 02:48 AM 發表 查看引用來源

你間房床頭板有針孔....:smile_44:
我都想睇playback,燒返隻比我~~~:smile_04:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/19 02:50 發表 查看引用來源

你早打比我吖,我果件就係話只是佢一個女仔唔想去,叫我陪佢訓呀~~~:smile_29:
咁咪去相豬一克囉...

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/19 02:54 發表 查看引用來源

我都想睇playback,燒返隻比我~~~:smile_04:
我上PPS 睇架:smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-19 02:47 AM 發表 查看引用來源
幾點去飲茶架??
我打完比團長,條女又再同我繼續訓....
哈哈,訓到兩點至退房......

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-19 02:56 AM 發表 查看引用來源

我上PPS 睇架:smile_38:
咁大件事......有無打格仔呀?  我最憎打格架~~~!!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆