上一頁下一頁
發新話題

☆♡♥♡誠徵想2009想成家做老襯男仕♡♥♡☆

收藏  |  訂閱
726  6.9k

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-28 04:22 PM 發表 查看引用來源
而而而 !!!!!! 我就係要 d 咁 ge 老婆 wow ........
咩而家仲有 d 咁正 ge 女人 ge ??   妳係唔係呃我 ge ......??
有,睇下你好唔好先,除左我,仲有女仔都係,有緣的介紹你識

引用:
原帖由 看不通 於 2008-12-28 04:23 PM 發表 查看引用來源
麵  hi,你都咁捧場,
hihi...我係黎混吉...清清批准左架

引用:
原帖由 ccww1 於 2008-12-28 04:26 PM 發表 查看引用來源

引用版主的話, 吹水請到吹水區:smile_30:
水區冇分加呢~:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2008-12-28 04:26 PM 發表 查看引用來源

我啱人未必啱,佢啱我又未必啱,而且兩人要相處瞭解,我係唔會短時間決定,有部份朋友幫手考驗,怕麻煩的男仔好快消失:smile_39:
駛唔駛比武招親。

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-28 04:20 PM 發表 查看引用來源

我都同意呀 .............咁你又係唔係吊吊 fing 呀 ?? 面面 ??
攞你黎fing好唔好呀~~~:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 清純 於 28/12/2008 16:29 發表 查看引用來源

有,睇下你好唔好先,除左我,仲有女仔都係,有緣的介紹你識
啊~~~~~~有機會先啦....!! 唔駛咁急 ga !!

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-12-28 04:30 PM 發表 查看引用來源

hihi...我係黎混吉...清清批准左架
你是來帮手選,

引用:
原帖由 看不通 於 2008-12-28 04:24 PM 發表 查看引用來源
若被你選中的,真是狠死人
但我都有缺點,不過唔講:smile_13:
有時對所有人無咩要求,無咩所謂,但我睇愛情太重了,男朋友所有的事都牽連到我,我可能成為對方的壓力,係我最唔識控制:smile_42:

引用:
原帖由 粗麵 於 28/12/2008 16:32 發表 查看引用來源

攞你黎fing好唔好呀~~~:smile_22: :smile_22:
好呀..........不過你問左 kk 先 wow .......

引用:
原帖由 看不通 於 28/12/2008 16:29 發表 查看引用來源
見過面就知,了解后便知龍与。鳳
冇心情見啦.......later 啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆