上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.1k

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 06:21 PM 發表 查看引用來源

THX~~~~~~

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 06:21 PM 發表 查看引用來源

佢地上去通常比女介...個個都應該係老雀啦   :smile_30:
唉..港女有代溝唔返大6真係悶q死架我地依d人:smile_13:

大陸女人比較ok,china 是天堂:smile_38:

引用:
原帖由 sure_win 於 2008-12-27 06:24 PM 發表
樓主,晒氣啦!:smile_30:

根本說穿了就係呢班北上男係香港溝唔到女...又冇錢係香港玩,所以先要北上扮大爺扮情聖之嘛...佢地如果係有錢有樣,是但一樣有佢地都唔洗北上啦!! 你估佢地唔知港女正d同乾淨d呀? 不過佢地溝 ...
假設男人叫雞係必然o既事.. 香港叫雞三百幾.. 似返d人樣果d 700幾.. 我o系香港唱K一晚玩得盡興要3仟8..... o系大陸1000已經玩得好盡興... 點解明明1000蚊可以買到o既野要比4仟幾買? 而且1000 o既貨仲好過4000... 以上係講緊叫雞...

至於搵女朋友... 我以前女朋友食我住我用我.. 乜都係我.. 佢自己仲要乜柒都唔做.. 懶過狗西.. 除左有幾分姿色之外乜柒都冇... 我而家大陸o既女朋友.. 正當人家... 又識照顧我.. 朝朝送我去關口搭車.. 日日煮飯.. 個個星期煲湯.. 而且個樣仲靚女.. 洗我o既錢又少過我以前個女朋友..... 我覺得係相對o既.. 佢一個月搵2000.. 我係佢10倍人工... 所以佢provide到一個好o既service比我.. o系香港如果我搵10萬一個月.. 我個女朋友只得1萬.. 我諗佢o既service都會好唔錯.. 道理係一樣.

7:00   又要北上   :smile_38:

深圳仁K:smile_34:

ctse当港女出現,代表背後还有港女亞爸港女亞媽港女细路,这一切一切都很难搅,每天看報纸你自己都知香港人多厲害,人離鄉賤,你說囡囡对ching好的可能会否大些!ctse节哀順变:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 06:15 PM 發表
我今晚搞生日PARTY
希望玩得開心D
happy birthday...&

wish you all the best...

yes,I went to cp on christmas eve.
I spent below 2k on singing at ktv with girl for fun.
She is nice to me.
Yes,if my salary is 8 times or 10 times more than kong chicks.
I can also get a good kong chicks

supply vs demand

生日快樂呀樓主
我溫完呢二十頁書
我本人覺得家家有求各取所需就是
港女有港女的不是
大陸女孩也有貪心的時候
只要自已覺得你另一半是自已所追尋的
就不會介懷她是港女or大陸女仔
如果系去滾的話我絕對覺得大陸是好玩過香港的
玩完識得返屋企又做足安全程序的話
我本人覺得是沒有問題的
我絕對讚成留精不留情