上一頁下一頁
發新話題

[其他及另類] 〔新鮮出爐〕【01月27日】Windows XP 30日啟用破解 09年最新破解 只須需時1秒鐘

收藏  |  訂閱
869  365.9k

係唔係sp3唔得?
我試佐好多次\..亦試佐好多方法..而家剩番13日lu:smile_27:

Thanks for sharing

引用:
原帖由 loveshp 於 2009-3-18 06:35 PM 發表 查看引用來源
係唔係sp3唔得?
我試佐好多次\..亦試佐好多方法..而家剩番13日lu:smile_27:
得架
只要係x86 system就得

唔得呀.
岩岩又試佐1.3

2009年03月19日檢查線:
可更新、可通正版驗證

引用:
原帖由 loveshp 於 2009-3-18 06:46 PM 發表 查看引用來源
唔得呀.
岩岩又試佐1.3
Admin accout:smile_41:
32-bit Windows:smile_41:
AVG 防毒:smile_41:

試左..sp3唔得阿
我一裝norton2009就話有hack.tool, 已自動清除
我試左關掉norton, 之後重新開機右下角真係無左啟用
之後我開番norton2009, 無幾耐就話search到有hacktool, 自動block左
之後重新開機個啟用又出番黎
樓主我應該怎麼辦阿

補多句..樓主個破解檔..唔係叫cstarter咩, 而家變左cstrater, 之後下載檔名係1.3...開左之後係個dos寫住1.2

引用:
原帖由 sam1280893 於 2009-3-19 08:05 PM 發表 查看引用來源
試左..sp3唔得阿
我一裝norton2009就話有hack.tool, 已自動清除
我試左關掉norton, 之後重新開機右下角真係無左啟用
之後我開番norton2009, 無幾耐就話search到有hacktool, 自動block左
之後重新開機個啟用又出番 ...
引用:
原帖由 sam1280893 於 2009-3-19 08:07 PM 發表 查看引用來源
補多句..樓主個破解檔..唔係叫cstarter咩, 而家變左cstrater, 之後下載檔名係1.3...開左之後係個dos寫住1.2
即係得囉
係norton作怪啫:smile_44:
set norton檔案除外就得
或者唔好用norton
又或者比$699 MS買條真key用最簡單:smile_43:

手快打錯字:smile_42: (2個字的換轉左)
title改左1.3但下面打錯左1.2:smile_42:
破解出得太趕做錯哂呢d細微野:smile_42:
不過知道算啦, 唔打算改, 反正改唔改都會用到:smile_30:

引用:
原帖由 chanyc0114 於 2009-3-19 08:12 PM 發表 即係得囉係norton作怪啫:smile_44:set norton檔案除外就得或者唔好用norton又或者比$699 MS買條真key用最簡單:smile_43:手快打錯字:smile_42: (2個字的換轉左)title改左1.3但下面打錯左1.2:smil ...
好啦 唔該哂樓主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆