上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.4k

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-12 02:18 PM 發表 查看引用來源

Yes, but just like lovevk say "關節唔係幾聽話"........so........ :smile_42: :smile_39:
Oh....same case as me :smile_40: :smile_27:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-12 02:01 PM 發表 查看引用來源

咁激 搵個同伴好d
你倆位請放心啦, 從 2007 年 12 月開始, 我已經去塔門超過五次露營.

塔門有一間警察局, 就算有賊人打劫, 塔門是一個比長洲細小小的島, 完事後他都不知往那裡逃.

只不過最近聽說有小偷, 但相信只有小心點, 就不會有貴重物品被偷.

2008年 3 月, 去過塔門露營的相, 藍色的帳幕是我的流動屋仔.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-12 14:41 發表 查看引用來源

你倆位請放心啦, 從 2007 年 12 月開始, 我已經去塔門超過五次露營.

塔門有一間警察局, 就算有賊人打劫, 塔門是一個比長洲細小小的島, 完事後他都不知往那裡逃.

只不過最近聽說有小偷, 但相信只有小心點, ...
我都鐘意露營,不過唔會一個人去

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-12 02:41 PM 發表 查看引用來源

只不過最近聽說有小偷, 但相信只有小心點, ...
I would like to join you next time

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-12 15:12 發表 查看引用來源

I would like to join you next time
me too

066 午安

引用:
原帖由 zing閃閃 於 2008-12-12 15:44 發表
066 午安
我都打個招乎先

引用:
原帖由 zing閃閃 於 2008-12-12 15:44 發表 查看引用來源
066 午安
閃閃午安

everybody 午安

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-12 04:00 PM 發表 查看引用來源

閃閃午安
你好 你好 原來呢道可以識到甘多朋友 開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆