上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.5k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-27 11:41 AM 發表 查看引用來源

上次飯局個時你講噃~~~:smile_40:
你有無記錯呀

我講緊去食糖水你就走鬼左

Good morning Emily:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-28 08:53 AM 發表 查看引用來源
Good morning Emily:smile_38:
早晨丫.. .今早好凍...我鼻敏感發作....:smile_27:

Emily .早晨:smile_30:

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-11-28 09:29 AM 發表 查看引用來源
Emily .早晨:smile_30:
早晨丫...:smile_38: 娃娃~~..你好嗎?
好凍丫..:smile_27: 有無著多件衫丫...:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-28 09:44 發表 查看引用來源

早晨丫...:smile_38: 娃娃~~..你好嗎?
好凍丫..:smile_27: 有無著多件衫丫...:smile_38:
好耐無來搵你啦:smile_40: 呢排好攰:smile_27:

無著多件,不過加左條圍巾:smile_30:
你呢:smile_40:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-28 09:18 AM 發表

早晨丫.. .今早好凍...我鼻敏感發作....:smile_27:
早晨.....鼻敏感發作:smile_14:..........o甘....有無買定多o的紙巾:smile_38:

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-11-28 10:04 AM 發表 查看引用來源

好耐無來搵你啦:smile_40: 呢排好攰:smile_27:

無著多件,不過加左條圍巾:smile_30:
你呢:smile_40:
係囉...你唔記得Auntie啦.....:smile_22:
係咪去左拍拖???:smile_44:
今年圍巾款好靚丫....你知唔知邊度有買圍巾有[如何結圍巾方式]既vcd送丫...女同事想知丫..?:smile_38:
我肥左....:smile_27: 貪食之過~~~:smile_40:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-28 10:26 AM 發表 查看引用來源

早晨.....鼻敏感發作:smile_14:..........o甘....有無買定多o的紙巾:smile_38:
入左好多貨...工展會就開啦...又要去掃平貨~~~:smile_44:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-28 10:31 AM 發表

入左好多貨...工展會就開啦...又要去掃平貨~~~:smile_44:
掃乜野平貨丫:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆