上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【71】

收藏  |  訂閱
738  8.1k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 07:36 PM 發表 查看引用來源
咁恭喜先啦..............守得雲開見月明...............
睇來同個女雙喜臨門都俾我講中啦

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-4 07:33 PM 發表 查看引用來源
衣様我反為0吾セ点覚WOR
点都無旧屎CHI住0甘搞笑下~~~
舊c.黐住.................個個bb都會啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 07:38 PM 發表 查看引用來源
舊c.黐住.................個個bb都會啦
但係無人中意睇....................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 07:38 PM 發表 查看引用來源
但係無人中意睇....................
你個惰況就唔同..................大家爭住睇................仲可以上埋頭版

大迷人終於可以放下心頭大石,得償所願,真為佢開心....................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 07:51 PM 發表 查看引用來源
大迷人終於可以放下心頭大石,得償所願,真為佢開心....................
[fly]送上遙遠的祝福[/fly]

YOOOO :smile_45:

我係要 yooo 呀 :smile_30:

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-11-4 08:15 PM 發表 查看引用來源
YOOOO :smile_45:
你又yoooooooooooooooo

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 08:15 PM 發表 查看引用來源
你又yoooooooooooooooo
真硬頸 ....................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 07:40 PM 發表
你個惰況就唔同..................大家爭住睇................仲可以上埋頭版
老大
系李
0吾系我0牙:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆