上一頁下一頁
發新話題

幾拾蚊攪左幾個鐘

收藏  |  訂閱
393  16.0k

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-28 04:21 PM 發表 查看引用來源

係呀,釣幾.....5毫100岩唔岩
我講緊石班喎

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 05:52 PM 發表 查看引用來源

個個新手都有錯架啦,俾d雞會佢地啦:smile_38:
哈........蕭級會員........氣度果然不凡

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:53 PM 發表 查看引用來源
真係閃啦﹐各位新手﹐前輩﹐英雄﹐886....!!!:smile_43: :smile_43: :smile_43:
886新手.....聽日努力呀:smile_30: 記住自己果名呀

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-28 05:54 PM 發表 查看引用來源

每人都做過新手架啦

唔通下下都係d新手面前認做代言人咩

引用:
原帖由 長濃毛明 於 2008-10-28 05:54 PM 發表 查看引用來源

咁先夠條件做到飯堂渣𨋢人呀....:smile_38:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:53 PM 發表 查看引用來源
真係閃啦﹐各位新手﹐前輩﹐英雄﹐886....!!!:smile_43: :smile_43: :smile_43:
88...升旗天..:smile_15:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-28 05:37 PM 發表 查看引用來源

可能原創人想:
燒左張黃色出世紙、再斬埋個鳩頭掛....  
係唔係架
我讀得書唔夠.....千其唔好呃我......:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-28 05:58 PM 發表 查看引用來源

咁先夠條件做到飯堂渣𨋢人呀....:smile_38:
你又中左人心計啦................:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 17:50 發表 查看引用來源

唔係我答架,

係樓主唔得閒

佢打左9xxxxxxx俾我

叫我幫佢覆架
哦....原來係咁

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 06:00 PM 發表 查看引用來源

你又中左人心計啦................:smile_27: :smile_27:
我呢D新仔、預左撞井啦...
撞下撞下先識大嘛....:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆