上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 2)

收藏  |  訂閱
748  7.4k

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 06:10 PM 發表 查看引用來源

財財開團不嬲都好有號召力架....:smile_13:  
佢唔系第一次開團咩,點解系不嬲既:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-10-26 06:11 PM 發表 查看引用來源

司馬公安
公安同KO都會join:smile_30: :smile_30:
可能老鼠同老師都會join....:smile_14:

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-10-26 06:11 PM 發表 查看引用來源

司馬公安
公安同KO都會join:smile_30: :smile_30:
可能走向國際化卦:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

暫時未見佢兩個路過:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

咁要唔要call定食環處d人下齊玩呀

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-26 06:15 PM 發表 查看引用來源

暫時未見佢兩個路過:smile_44: :smile_44:

可能私下pm財財你唔知呢....
你係新仔知得幾多野啦....都未夠班...:smile_34:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-26 06:17 PM 發表 查看引用來源

可能私下pm財財你唔知呢....
你係新仔知得幾多野啦....都未夠班...:smile_34:  
系喎............我而家都有pm用
會唔會比人恐嚇呢,之前見到版主都比人恐嚇過

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-26 06:23 PM 發表 查看引用來源

系喎............我而家都有pm用
會唔會比人恐嚇呢,之前見到版主都比人恐嚇過
吓............唔係化,版主都恐嚇:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 06:25 PM 發表 查看引用來源

吓............唔係化,版主都恐嚇:smile_27: :smile_27:  
你溫多D書、唔好成日咁心散掛住吹水啦...

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 06:25 PM 發表 查看引用來源

呀資深會員,你冇去投訴版睇過咩
連我呢個新人都知喎:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆