上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
729  7.4k

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-28 09:45 AM 發表 查看引用來源

熱奶茶...加腿蛋治
熱奶茶...加腿蛋治<------正丫......我都鐘意:smile_38:
-->你一份夠食嗎?:smile_40:

如果加多碗沙爹牛意粉就更加正:smile_47:
-->嘩.....好大胃口丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-28 09:52 AM 發表 查看引用來源

唔使傷心........可以乘机轉髮形.......可能係塞翕失馬呢:smile_38:
甘個師傅有無收你錢丫:smile_14:
下次唔好去個間髮形屋:smile_38:
唔使傷心........可以乘机轉髮形.......可能係塞翕失馬呢:smile_38:
-->希望係啦.....:smile_13:
-->但..女人長頭髮...好睇d嘛....:smile_40:
-->打波時最好囉...唔駛紥辮....短到紥唔到..........:smile_22:

甘個師傅有無收你錢丫:smile_14:
-->有丫......:smile_22: 因當時我未知頭髮受傷丫嘛....:smile_27:

下次唔好去個間髮形屋:smile_38:
-->呢世都唔會去.....個間:smile_22:
-->或者搵人淋佢油.....:smile_22:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-28 10:00 AM 發表

熱奶茶...加腿蛋治你一份夠食嗎?:smile_40:

如果加多碗沙爹牛意粉就更加正:smile_47:
-->嘩.....好大胃口丫.....:smile_38:  
加腿蛋治你一份夠食嗎?<------勉勉强强啦:smile_13:
沙爹牛意粉<------A餐包埋:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-28 10:04 AM 發表

-->希望係啦.....:smile_13:
-->但..女人長頭髮...好睇d嘛....:smile_40:
-->打波時最好囉...唔駛紥辮....短到紥唔到..... ...
短頭髮......做運動又幾方便
有丫<-----應該叫讵回水
或者搵人淋佢油<------或者可以係討論區公開讵個名:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-28 10:06 AM 發表 查看引用來源

加腿蛋治你一份夠食嗎?
加腿蛋治你一份夠食嗎?<------勉勉强强啦:smile_13:
-->真擦得......:smile_38:
-->我早餐先食半份...半份留番午餐...:smile_44:
-->但同朋友食dinner...就好大食..:smile_47:..積埋一次過食餐勁~~~

沙爹牛意粉<------A餐包埋:smile_38:
-->set A...how much?:smile_41:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-28 10:15 AM 發表 查看引用來源

短頭髮......做運動又幾方便
有丫
或者搵人淋佢油<------或者可以係討論區公開讵個名:smile_38:
-->唉..算啦....唔想令到人地失業嘛...佢唔係次次咁差....:smile_13:
-->對上一次個位師傅幫我整頭髮.....佢叫我轉髮型...個次效果個個同事都讚有野性美:smile_44:
-->....所以...先再搵個位師傅囉..:smile_40:
-->..點知今次...唉...:smile_39:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-28 10:24 AM 發表

加腿蛋治你一份夠食嗎?真擦得......:smile_38:
-->我早餐先食半份...半份留番午餐...:smile_44:
-->但同朋友食dinner...就好大食..:smile_47:..積埋一次過食餐勁~~~

沙爹牛意粉set A...how much?:smile ...
set A...how much?<-----唔記得啦.......上年係香港的茶餐廳食:smile_38:
我早餐先食半份...半份留番午餐<------唔係甘細食丫:smile_14:
但同朋友食dinner...就好大食..:smile_47:..積埋一次過食餐勁<-----請你食dinner咪好貴:smile_14:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-10-27 08:21 PM 發表 查看引用來源
餓死都未等到呀:smile_22: :smile_27: :smile_39: :smile_39:
唔好唔開心啦...
請你食件壽司先.......:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-28 10:28 AM 發表

或者搵人淋佢油唉..算啦....唔想令到人地失業嘛...佢唔係次次咁差....:smile_13:
-->對上一次個位師傅幫我整頭髮.....佢叫我轉髮型...個次效果個個同事都讚有野性美:smile_44:
-->....所以...先再搵個位師 ...
上次髮型有野性美.......今次髮型有活力美

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-10-27 08:23 PM 發表 查看引用來源
5該快少少:smile_38: :smile_38: 最好養埋我:smile_40: :smile_40: :smile_30:
唔好催....:smile_22:
做人要知足噃~~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆