上一頁下一頁
發新話題

24/10星期5晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
824  21.0k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 02:41 AM 發表 查看引用來源

呵呵...好快可以食到啦....
喺呀,我星期六先至上到嚟呀,不過要好夜喎:smile_13:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-10-7 02:44 AM 發表
喺呀,我星期六先至上到嚟呀,不過要好夜喎:smile_13:
大家都系食完饭先去既啦..唔怕...

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 02:43 AM 發表

睇吓楼住回复啦....267#
:smile_39:
講乍wor.........點知堅定流?

引用:
原帖由 musicplusasia. 於 2008-10-7 02:39 AM 發表 查看引用來源

甘即是你地衰過啦............
甘危點跟你地玩呀.
喺香港都冇話合法啦,你要安全睇怕要去MC先得啦C兄:smile_38:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-7 02:45 AM 發表 查看引用來源

大家都系食完饭先去既啦..唔怕...
我仲叫左長空留返隻蟹比我呀:smile_30:

引用:
原帖由 musicplusasia. 於 2008-10-7 02:46 AM 發表 查看引用來源

講乍wor.........點知堅定流?
咁........你唔好去囉

你唔去,我地一定好好元

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-10-7 02:47 AM 發表
喺香港都冇話合法啦,你要安全睇怕要去MC先得啦C兄:smile_38:
老實講,聽講出邊有d團長唔理團員既死活,有事就閃先,錢就識收,叫多二杯野喝又眼能啤啤,小能氣到呢.......

引用:
原帖由 musicplusasia. 於 2008-10-7 02:54 AM 發表 查看引用來源

老實講,聽講出邊有d團長唔理團員既死活,有事就閃先,錢就識收,叫多二杯野喝又眼能啤啤,小能氣到呢.......
你講概......絕對有

不過,一樣有團長講得出做得到

引用:
原帖由 musicplusasia. 於 2008-10-7 02:54 AM 發表 查看引用來源

你吾好誤會,我吾喺話你吾啱,但喺都要跟過先知邊D喺好,邊D喺吾好架:smile_38:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-10-7 03:00 AM 發表

你吾好誤會,我吾喺話你吾啱,但喺都要跟過先知邊D喺好,邊D喺吾好架:smile_38:
不過見你呢個團都好似有份量,應該ok.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆