上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part III

收藏  |  訂閱
373  7.7k

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-10-1 09:40 PM 發表 查看引用來源

用晒D 電未,記住換電呀,唔係冇得玩:smile_30:
佢有人肉發電機

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-10-1 09:42 PM 發表 查看引用來源
佢有人肉發電機
c hing~
講吓你出面果個廚c 得唔得:smile_44: :smile_44:

各位d幾日有無開大餐呀?

大家寫個 report o黎睇下丫!!!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-10-1 09:47 PM 發表 查看引用來源

嘩....你你你去左邊處呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-1 09:45 PM 發表 查看引用來源

c hing~
講吓你出面果個廚c 得唔得:smile_44: :smile_44:
她的廚藝 我喝了孟婆湯都會記住:smile_27:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-10-1 09:47 PM 發表 查看引用來源

咪就係等緊你port囉

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-10-1 09:49 PM 發表 查看引用來源
講黎聽吓偷吓師得唔得:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-10-1 09:49 PM 發表 查看引用來源
咁激講多D聽下

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-1 09:48 PM 發表 查看引用來源

嘩....你你你去左邊處呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我去得邊度丫.....返工放工囉!!!

重未開到一餐正常餐, 只係食o左一餐殘廢餐:smile_30:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-1 09:50 PM 發表 查看引用來源

講黎聽吓偷吓師得唔得:smile_44: :smile_44:
扮新手!
我無其他bro/sis port係到咁大膽,等我轉下個名應該敢既:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆