上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.7k

昨日之日不可留, 放下包袱, 你會遇見更好的...

引用:
原帖由 亞邊個個老友 於 2008-9-30 10:34 AM 發表 查看引用來源

等我幫你手啦! MISS FION
你咁樣好得人驚  好變態.......哈哈~~~

引用:
原帖由 ~半醉人間~ 於 2008-10-1 01:52 AM 發表 查看引用來源

你咁樣好得人驚  好變態.......哈哈~~~
右手吾得閒,所以用左手!:smile_47:
右手渣住相機呀!:smile_46:
哈哈哈~~~~

:smile_41: 真人真事??

有人話你老作,有冇回應?:smile_13: :smile_13: :smile_13:

fion....where are you ??

引用:
原帖由 zero20021188 於 2008-10-1 10:16 PM 發表 查看引用來源
有人話你老作,有冇回應?:smile_13: :smile_13: :smile_13:
張張都唔同,好難令人相信
我覺得同amytam係同一個人:smile_39:

唔好意思講,其實我同Amy身材都好大分別,點會係同一個人呢?不過我覺得佢有樣野好有意思,唔信又為咩多餘要出message 呢?呢兩日幫朋友做姐妹,好少著晚裝,不過好靚,所以post 俾大家睇下個款。

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-10-2 08:26 AM 發表 查看引用來源
唔好意思講,其實我同Amy身材都好大分別,點會係同一個人呢?不過我覺得佢有樣野好有意思,唔信又為咩多餘要出message 呢?呢兩日幫朋友做姐妹,好少著晚裝,不過好靚,所以post 俾大家睇下個款。

h ...
你d頭髮長左咁多ge?!:smile_41:

::唔洗返工?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-10-2 08:26 AM 發表 查看引用來源

h ...
好靚呀...男家 d 兄弟實暈低晒啦, 不過兄弟既"兄弟"就精神晒..he he :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆