上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.7k

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-9-24 10:23 PM 發表 查看引用來源

如果你一直睇開樓主的 POST,
就知道我少許背景,經驗!
老實講, 真係無, d個acc都係特登開入o黎睇/留 o野o既, 以前比較少入o黎睇o野

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:25 PM 發表 查看引用來源

我又唔多覺d人會爭住上餐廳試食wor......
肥�......有咩好食......:smile_44: :smile_44:
C6 要食,時時要食!
有人都想食,
但不是我囉!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:24 PM 發表 查看引用來源

我明...其實我都會成日自責, 所以個心好矛盾....

但係自己又衰, 見一個又鍾意一個, 大多心....真係天生o既, 想改都改唔到....
咁鍾意人無罪既.....不過最緊要記得, 屋企有大有細:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:26 PM 發表 查看引用來源

老實講, 真係無, d個acc都係特登開入o黎睇/留 o野o既, 以前比較少入o黎睇o野
有空閒時間,
上癧解𠗐悶,
樓主開解你!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:26 PM 發表 查看引用來源

等我代答喇~
flashbee兄3x, 屋企有個c9, 佢都有開餐既, 都好夠飽架

已婚男人 兄~
你又貴庚:smile_41:

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-9-24 10:26 PM 發表 查看引用來源
我要食街邊飯痃,
唔會將責任推落 C9 身上,
話她不是一位好廚師!
我唸我要分翻開少少講!!

我食自助餐, 係一直都有食o既, 就算同老婆拍緊拖或者結o左婚都有食!!

我無出去食街邊o野, 我只有同人拍o下拖談o下情, 從來未食過街邊o野, 同老婆一齊十多年, 我再無食過第二個廚師煮o既o野食.

我只係講出近年老婆真係走左好多樣, 咁我本身有鋪飛機癮, 就更加令我會選擇自助餐而唔食住家飯.

請注意最後o個一點, 我係揀自助餐, 唔係揀出街食, 我從來無同我出面任何一個女仔講我厭o左我老婆, 所以要出o黎玩, 我覺得我係有病態多d, 我只可以承認我太容易鍾意人, 係我o既最大壞處!!!!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:32 PM 發表 查看引用來源
已婚男人 兄~
你又貴庚:smile_41:
我三十四喇, 有個仔添!!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:28 PM 發表 查看引用來源

咁鍾意人無罪既.....不過最緊要記得, 屋企有大有細:smile_13: :smile_13:
我係守得好緊o既, 可能我真係喜歡飛機多d啦!!

同埋我真心覺得, 如果上o左床, 真係無彎轉, 真係我條低線囉!!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:33 PM 發表 查看引用來源
我唸我要分翻開少少講!!

我食自助餐, 係一直都有食o既, 就算同老婆拍緊拖或者結o左婚都有食!!

我無出去食街邊o野, 我只有同人拍o下拖談o下情, 從來未食過街邊o野, 同老婆一齊十多年, 我再無食過第二個廚師煮o既o野食.

我只係講出近年老婆真係走左好多樣, 咁我本身有鋪飛機癮, 就更加令我會選擇自助餐而唔食住家飯.

請注意最後o個一點, 我係揀自助餐, 唔係揀出街食, 我從來無同我出面任何一個女仔講我厭o左我老婆, 所以要出o黎玩, 我覺得我係有病態多d, 我只可以承認我太容易鍾意人, 係我o既最大壞處!!!!
c hing~
咁你出面果d 係"神交"only, 無性交:smile_41:
咁你鍾意出面果d女仔, 你唔會想同佢性交架咩:smile_41: :smile_41:
sorry, 我太直接:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆