上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.4k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-17 01:50 AM 發表 查看引用來源
各位,小妹今日感冒。最衰Freeman, 前日(星期一)同人玩到濕晒。原來佢之後放假,我今日病病地返工再吹下冷氣所以死咗。都好Freeman幫我講多咗星期五晚的事.咁我唔洗打咁多。Anyway. 今日post 返張正面 ...
Fion, thx very much pic...ah....stunning boddy.....are u ok ma? u should take good care of urself....it is too hot n hazy in last few days in hk.....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-17 01:50 AM 發表 查看引用來源
各位,小妹今日感冒。最衰Freeman, 前日(星期一)同人玩到濕晒。原來佢之後放假,我今日病病地返工再吹下冷氣所以死咗。都好Freeman幫我講多咗星期五晚的事.咁我唔洗打咁多。Anyway. 今日post 返張正面 ...
Freeman 好幸福呢, 又可以同你玩到濕晒 :smile_40:  :smile_40:

正面相好正~~唔舒服就早d抖喇~~
好番之後~~~拎走條毛巾影過~~hehe~

引用:
原帖由 jkd10000 於 2008-9-17 02:07 發表 查看引用來源
正面相好正~~唔舒服就早d抖喇~~
好番之後~~~拎走條毛巾影過~~hehe~
Fion肯定順便影埋張無毛巾架啦.......不過無我地份睇啫:smile_39:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表 查看引用來源
今晚正面連返工咁著

要準備好多紙巾止血...

引用:
有無事呀?病左要take care:smile_13:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
14/9/2008

女人, 真係太為難。我都唔知幾時開始鍾意高達,但係買親都好似俾人當怪獸咁。係,我認細果時候幻想對象係馬沙!我唔知有幾多人會好似我咁同一個虛構人物思想做愛。我唔知幾多次幻想自己著住件自護制服逐吋拉開上身的制服,露出對波,再唔著褲一下坐上佢度。我唔鍾意人地只係一樣喜好就話我係宅女之類,我唔係!我只係鍾意高達動畫
終於知道索女睇高達、睇馬沙係咁既原因:smile_47:

引用:
原帖由 beforelove 於 2008-9-17 02:19 AM 發表 查看引用來源

要準備好多紙巾止血...
dear
good morning,
take care, as you are ill now

have a nice day

回覆 1# 的帖子

少少醉都可以寫到咁長篇!!!!

你d日記 係咪應該叫性愛日記呢? btw, 你d故仔幾吸引....

用依張圖最岩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆