上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  77.1k

厲害~厲害!
我聽到都出汗呀!
女神唔知會唔會出....:smile_47:

嘩 ~
真係睇到出哂水呀!咁點吖?:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 04:26 PM 發表 查看引用來源
令人神不守舍,神智不清,神魂顛倒.....夠未?.......hahaha!

嘻~~咁就差唔多!
唔知河仔有冇呢啲感覺呢?:smile_41:
同妳造愛嗰陣!直情係神不附體、靈神出竅啦!:smile_47:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-9 16:28 發表 查看引用來源

大佬!啱啱先擺平咗!靠害咩?
冇辦法,拆唔掂!:smile_15:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 16:36 發表 查看引用來源
厲害~厲害!
我聽到都出汗呀!
女神唔知會唔會出....:smile_47:

嘩 ~
真係睇到出哂水呀!咁點吖?:smile_47:
又係喱啲攞我命嘅字眼~:smile_27:
搞到我就黎神經哀弱啦!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 04:18 PM 發表 查看引用來源
咦! :smile_14:
我都想知妳諗緊我諗緊乜唧!:smile_41:

哼!
一句講哂!貪新鮮!:smile_34:
沒甚麽比妳的櫻桃小咀更新鲜!
沒甚麽比妳的豐滿巨乳更新鲜!
沒甚麽比妳的迷人陰户更新鲜!
目前嚟講!還是我們的性感女神最新鲜啊!

你要加油牙:smile_30:

引用:
原帖由 sumwai 於 2008-9-10 12:03 AM 發表 查看引用來源
你要加油牙:smile_30:
收到!謝謝支持!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-9 21:54 發表 查看引用來源

目前嚟講!還是我們的性感女神最新鲜啊!:love ...
咁就正明點解我哋對女神流晒口水啦!:smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-10 08:10 AM 發表 查看引用來源

咁就正明點解我哋對女神流晒口水啦!:smile_47:
唔知女神會唔會流........:smile_47:

目前嚟講!還是我們的性感女神最新鲜啊!

唔知女神會唔會流........:smile_47:

流緊啦~~流緊啦~~ :smile_30:
嘻~~河仔!冧死人咩?:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆