上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-27 12:46 AM 發表

住家菜........好丫

我都鐘意食
我都中意呀, 佢個件仲係任做唔嬲自動波住家菜添呀!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:48 AM 發表

你冇睇警訊既咩, 警察叔叔話唔好亂信陌生人呀, 好危險架!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
係呀.......記得要話唔好呀

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-27 12:48 AM 發表

好呀..........你係咪黎應徽姐

填左方未呀

記唔記得,人事部係邊呀
可唔可以免按金先, 係我就塡方啦,  我驚你呃人既!!!!!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:50 AM 發表

我都中意呀, 佢個件仲係任做唔嬲自動波住家菜添呀!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47:
你點知架.......你偷睇你地呀

因住生眼挑針

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:51 AM 發表

可唔可以免按金先, 係我就塡方啦,  我驚你呃人既!!!!!!!!!
哦......按金呢樣野,係咁意既者

快的去人事部,填左方先啦

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-27 01:01 AM 發表

你點知架.......你偷睇你地呀

因住生眼挑針
係佢自己講架!!!!!!!

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-27 01:03 AM 發表

哦......按金呢樣野,係咁意既者

快的去人事部,填左方先啦
方我一早塡左架啦, 好啦, 咁我冋佢地講話係大老細話唔駛交按金架啦, 話係咁我而家訓啦, 明天精神d去交方先!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 01:15 AM 發表

係佢自己講架!!!!!!!
我唔信......你叫佢拍段片黎睇下先信

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 01:17 AM 發表

方我一早塡左架啦, 好啦, 咁我冋佢地講話係大老細話唔駛交按金架啦, 話係咁我而家訓啦, 明天精神d去交方先!!!!!
人事部條女咁正

驚你條衰仔唔俾錢咩

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-27 01:34 AM 發表

人事部條女咁正

驚你條衰仔唔俾錢咩
咁, 個一d隧道費就冇得走啦!!!!!:smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆