上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

正呀....仲有冇呀

keep住啦
支持

樓主~~~好勁呀

HAHA 而家係你同佢老公共用一個子宮

有打針盡情內射喇!

你既文章寫的好好...好吸引....可以把簡單既床上性愛, 描寫得好仔細...

好似現場一樣....同樣既事情發生係我身上...但一定無你寫我咁精彩..!!!

鼓勵....! 加油....繼續支持....!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-23 12:13 PM 發表
你既文章察的好好...好吸引....可以把簡單既床上性愛, 描寫得好仔細...

好似現場一樣....同樣既事情發生係我身上...但一定無你寫我咁精彩..!!!

鼓勵....! 加油....繼續支持....!
樓主床上及文字功夫都好利害

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-22 08:02 PM 發表

好!見甘多c hing支持,揾啲問題答下。

多P呢樣嘢好好玩,我幾年前玩過一次。嗰時我重打緊工,有條醩仔爭我成皮嘢無錢還,佢又知我幾霖佢條女(條女幾索,白白淨又高腳又長,m ...
when will you report the details for this??

引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-8-22 08:56 PM 發表

咁都叫3P??HAHA......
4P添啦.
in peak time may be "n"p!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

CHing,

good ar good ar, waiting for your further report.................  :smile_47: :smile_47:

樓主, 咁A佢幾時返呀 ?

而你條女咁點呀, 話哂佢都係20未夠, 你估你可以同時應付兩個女人嗎 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆