上一頁下一頁
發新話題

想識30歲以上男朋友

收藏  |  訂閱
689  8.1k

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-24 01:22 PM 發表
因為我同第一個男朋友拍拖,我係雞,佢係免仔,d人話唔夾及有六沖,果時打死都唔信,以為人定勝天。同埋真係好多野都唔夾架。
仲有好多朋友兩公婆好恩愛,跟住問佢地係咩野生肖,估唔到好夾呀
下???
真係有關架????:smile_14:

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-24 01:22 PM 發表
因為我同第一個男朋友拍拖,我係雞,佢係免仔,d人話唔夾及有六沖,果時打死都唔信,以為人定勝天。同埋真係好多野都唔夾架。
仲有好多朋友兩公婆好恩愛,跟住問佢地係咩野生肖,估唔到好夾呀
要乜生肖呀??:smile_41:

好悶呀,我走啦88

metoo.......:smile_30: :smile_43:

大家好~~:smile_38:

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-3 01:34 PM 發表
你我可能並不認識 能相遇,已經是一種緣份 ,誠意尋找另一半, 一起分享喜怒哀樂
介紹下自己先,本人26歲,平時因工作無辦法識朋友仔,又唔識飲酒,本人好悶,十分正經,但就很開朗....要讚下自己先^^。希望豈呢度識 ...
nice to meet you

悶完又返黎啦,一樣都係好悶。

引用:
用字小心D好喎:smile_35:

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-24 02:49 PM 發表
悶完又返黎啦,一樣都係好悶。
我都好悶呀

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-24 13:18 發表

cat cat你信唔信生肖架
冇話信晤信既

不過從來都晤會問呢樣野囉

:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆