上一頁下一頁
發新話題

31/8禮拜日沙灣曳曳俱樂部Noon K派對, 現接受新舊會員報名

收藏  |  訂閱
1.5k  21.0k

引用:
原帖由 QQ473859979 於 2008-7-31 01:34 AM 發表

咩野叫做蛋糕波?
睇下我個包膠咪可以知道:smile_40:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-7-31 01:57 AM 發表

你去藍毛團見到蛋糕波?
:smile_30:
係呀..........
下次見到會唔會比人以為我沉咗..........
:smile_43:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-7-31 02:04 AM 發表

睇下我個包膠咪可以知道:smile_40:
你個包膠重未完成喎:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-7-31 02:05 AM 發表

係呀..........
下次見到會唔會比人以為我沉咗..........
:smile_43:
岩岩又返食上次條囡:smile_41:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-7-31 02:06 AM 發表
你個包膠重未完成喎:smile_38: :smile_30:
你想我貼埋你d旦糕面膜相上去:smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-7-31 02:06 AM 發表

岩岩又返食上次條囡:smile_41:
係.....就係上次個渣渣..你話身材似模特個嗰

房門外同佢地兩個吹幾句時都諗緊返唔返食...........
因為睇咗幾轉都:smile_39:
再落去嗰啲仲...

食飯時同ching吹水..........
我今次無mark囡..................今次我係比囡mark
:smile_34:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-7-31 02:07 AM 發表

你想我貼埋你d旦糕面膜相上去:smile_30:
唔使貼相 作埋篇文o者:smile_45:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-7-31 02:12 AM 發表

係.....就係上次個渣渣..你話身材似模特個嗰

房門外同佢地兩個吹幾句時都諗緊返唔返食...........
因為睇咗幾轉都:smile_39:
再落去嗰啲仲...

食飯時同ching吹水...... ...
你果然有魅力, 吸引到d囡囡搵你:smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-7-31 02:13 AM 發表

你果然有魅力, 吸引到d囡囡搵你:smile_30:
收唔收到我pm~
蛋糕波話.................

你仲有吸引力呀團長..........
:smile_46:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-7-31 02:17 AM 發表

收唔收到我pm~
蛋糕波話.................

你仲有吸引力呀團長..........
:smile_46:
下次上去都諗住mark佢喇, 佢咁玩得:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆