上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

推返上去先.................

回覆 289# 的帖子

系:smile_34: :smile_34:

推下.........

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-7-28 05:18 AM 發表

欠你好多呀~~頂你個胃

篤波d波又俾你入晒 女又俾你溝晒 唱k連d歌都俾你唱晒

e+生日都唔俾我搞 過份左d啵
恆哥你甘多女.......我點溝女呀.....我又冇你甘靚仔甘高..........................大:smile_13:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-7-28 03:53 PM 發表
上黎推推板蛇王下先:smile_13:
可以蛇王甘好~:smile_13: .....我小你呀蛇王唔洗做呀.........:smile_22:

推番上去先~~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-7-29 09:27 PM 發表
恆哥你甘多女.......我點溝女呀.....我又冇你甘靚仔甘高..........................大:smile_13:
真係唔知以為係囉~~~多女就唔洗單身啦~~我叫靚仔阿??

咁你咪覺得八兩金好靚仔~~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-7-29 09:32 PM 發表
可以蛇王甘好~:smile_13: .....我小你呀蛇王唔洗做呀.........:smile_22:
你唔好下年先覆~~~我蛇王蛇15分鐘又要小呀?

咁你條粉蛋平時早咁多收工咪要俾人用水喉通小晒入去?

魔鬼明 深夜一推...........

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-7-30 02:30 AM 發表

你唔好下年先覆~~~我蛇王蛇15分鐘又要小呀?

咁你條粉蛋平時早咁多收工咪要俾人用水喉通小晒入去?
又關我事....做咩話人粉蛋wo :smile_13:                 :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆