上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-14 12:46 AM 發表

嘩............. 多汁水蜜桃:smile_47: :smile_47:
我鍾意呀

證明你係一個很會懂得 / 追求性愛歡樂的人
不過咁易濕有時都幾尷尬架....
所以我平時都會帶多條under放係手袋度

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-13 05:25 PM 發表

>
哈哈....嬌滴滴....
唔係大肥婆咩

irene 姐姐幾時先出文ar~~~想j ar xd

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 14:24 發表

不過咁易濕有時都幾尷尬架....
所以我平時都會帶多條under放係手袋度
大不了咪唔著under, 有得真空lor :smile_47:
比著我係你husband, 就直頭預得你日日都唔著under 啦

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 02:26 PM 發表

哈哈....嬌滴滴....
唔係大肥婆咩
irene對野咁正,點會肥呀~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-14 02:50 PM 發表

大不了咪唔著under, 有得真空lor :smile_47:
比著我係你husband, 就直頭預得你日日都唔著under 啦
比你咁講一講我又想試下玩新野....
真空著裙仔搭地鐵/巴士
就聽你話,搵日試下先....

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 15:15 發表

真空著裙仔搭地鐵/巴士
if i were yr husband, 就叫你條裙有咁短著咁短
最好就係果款冚 pat only 的傘裙, 一坐低 or 上巴士樓上時 :smile_47::smile_47:

仲要靜雞雞跟住你......... :smile_46:

回覆 296# 的帖子

irene...tell me which date and timing

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 03:15 PM 發表

真空著裙仔搭地鐵/巴士
嘩..咁irene姐你係邊頭出沒多呀
講黎聽下睇下我有冇咁好彩做到你o既"裙下之臣"

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 03:15 PM 發表

真空著裙仔搭地鐵/巴士
呵呵
Irene姐姐又諗到新野"
真係有諗頭"
d男人又比你殺哂了
條裙一定要短d *0* 正" 好~ ~正~ ~呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆