上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

唔知個個都揀左女女後, 一齊食飯既場面會係點呢?15男+15女...何其壯觀
唔知會唔會好亂呢...:smile_13:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-12 11:11 PM 發表
唔知個個都揀左女女後, 一齊食飯既場面會係點呢?15男+15女...何其壯觀
唔知會唔會好亂呢...:smile_13:
應該會好淫亂:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-12 11:20 PM 發表

應該會好淫亂:smile_30::smile_30::smile_30:
食飯都咁淫亂呀?咁好興致呀。:smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-12 11:22 PM 發表

你去埋仲好興致啦:smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-12 11:22 PM 發表

我好驚呀

會唔會消化不良架

下月女友同佢家人去旅行,我有幾日自由,師兄下月如再攪團可否預早通知我度期:smile_13:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-6-12 11:36 PM 發表
下月女友同佢家人去旅行,我有幾日自由,師兄下月如再攪團可否預早通知我度期:smile_13:
暫定隔個星期搞,6月28日,7月12日,暫時計劃!

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-12 11:26 PM 發表

我好驚呀

會唔會消化不良架
一定食得好好:smile_40::smile_40::smile_40:
只怕你小弟弟冇力咋:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-12 11:23 PM 發表

你去埋仲好興致啦:smile_30:
你又唔去?見唔到你個名既?哈哈

都係訓先:smile_43: :smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆