上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-27 01:37 AM 發表

跟我的情況差不多

師兄,意見十分有用謝謝.
這名囡囡十分特別,她好像對錢非常安守本份. 我是跟錢銀打交道的專業人士, 人在金錢面錢的嘴臉我見盡不少. 但我絕對不覺得她有”炸”我的意圖.甚至在我暗示我可 ...
咁就好啦,我只係叫大家小心. 有D囡囡識你成年先出手我都見過(她自己同要錢程度亦會因時間環境而變).
至於放長綫釣大鱼嘅機會好微,唔駛想得咁複雜,我哋又唔係李家誠, 小小超.

衹要之前set好哂底綫保護自己, 諗定自己肯用在此囡囡係幾多錢, 咁就唔怕佢突然變臉,方寸大亂 ,例如話阿婆入咗醫院,要30萬救急等(真人真事).  至於平日就唔好成曰諗佢點解鍾意自己,係為乜? enjoy 同佢一齊嘅感覺好過啦.

總之我哋做好自己,唔食免費餐,無欺騙感情, 唔算好男人都算好嫖客掛, 咁囡囡喜歡又有乜唔合理? 囡囡一樣有好有壞, 貪錢唔奇, 唔貪一樣唔奇( 曾有一囡我叫佢同我去日本都不為所動, 所以我而家過時過節都會上去俾封利是佢.)

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-27 10:41 AM 發表

咁就好啦,我只係叫大家小心. 有D囡囡識你成年先出手我都見過(她自己同要錢程度亦會因時間環境而變).
至於放長綫釣大鱼嘅機會好微,唔駛想得咁複雜,我哋又唔係李家誠, 小小超.

衹要之 ...
小弟被師兄一言點醒, 囡囡亦唔係全部貪錢, 我們不應把她們定位.
我既底線亦己set . 多謝提點

識咗成年,我件囡囡亦從未詐過我攞錢。况且佢到而家重係金魚一條,從媽咪處得知,佢亦俾糧袋我睇過,有時一期糧得幾舊水而已。其實我都唔知佢做呢行為乜,可能佢條仔唔生性,養佢唔起吧!佢靜劈酒,同做拳手差不多,都話最初都唔係我杯茶(講過我本來上club都係一次生、兩次大結局個隻),但坐吓坐吓就越有feel,況且佢知我有老婆,初頭亦不甚接受我,佢相信亦唔會咁易放棄佢條仔,: 到而家就好似大家都唔捨得大家啦!:smile_15:

呢個世界有錢有人愛冇錢食自己拉

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-26 11:12 AM 發表

恕我直接 : 嫖客與妓女, 加上一切事只在妓院發生

一般來說,你想囡囡當你乜都得. 她們的專業是令男人開心,這種技能如加上有少少真情,令一個男人短期沉船唔奇. 你只需想辦法令自己軟着陸便可. 初期迫自己 ...
e+我同佢有電話同sms,佢有要求我搵佢,但我都係左推右推,佢又死不擺休咁,都唔知點....有無咩意見比下..

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-27 02:45 AM 發表

師兄:你要堅持,唔好半途而癈,切勿再次沉船,否則更加痛苦,我都係過來人,分手頭兩個月係最痛苦,時常掛念佢,對其他囡囡又提唔起興趣,衹會飲悶酒,如果唔係我都唔會寫-沉船記,來舒發感情,但得到各位師兄支持和鼓勵,現 ...
ching其實我真係唔捨得佢,但唔知搵唔搵佢好,e+仲把持得住,只係用sms同電話,不過係日日都有,識到第2個都忘記唔到佢,我又怕傷害到另一個,新識果個好乖,但無咩feel....

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-29 01:48 AM 發表
ching其實我真係唔捨得佢,但唔知搵唔搵佢好,e+仲把持得住,只係用sms同電話,不過係日日都有,識到第2個都忘記唔到佢,我又怕傷害到另一個,新識果個好乖,但無咩feel....
師兄,如果你係單身既話又有咩問題呢, 中意咪見多的囉, 沉咪沉囉. So what!

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-29 09:52 PM 發表

師兄,如果你係單身既話又有咩問題呢, 中意咪見多的囉, 沉咪沉囉. So what!
其實個問題係我唔想為左無結果既野繼續付出..我怕到最後自己會後悔,但呢一刻真係唔知點做...

Thanks for sharing

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-29 12:47 AM 發表
e+我同佢有電話同sms,佢有要求我搵佢,但我都係左推右推,佢又死不擺休咁,都唔知點....有無咩意見比下..
如果你能只維持嫖客與club囡嘅關係,大不了駛咗D錢,負担得起就大劑極有限,隨自己心意可也,鍾意咪上去揾佢, 如果唔想時,你亦不需要理佢點樣叫你上,可能mami 叫佢call 客啫.

但如你想揾老婆就先要攪清楚做乜自己會咁諗嘢,小心小心.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆