上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2008-8-24 01:51 發表

好多QQ高手話我post唔掂,我就唔好誤導他人嘛,今日本想出個簡單簡單QQ放片post,呃下分數啦,我都未整理好post就比人話有無病啊?:smile_30: 好似我出post是老撚馮一樣 有個7頭仲攪笑,話我自己分身出post抬高 ...
好多老土野唔講啦,個個都係高手...玩到有啲累,但仍玩~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-8-24 02:30 AM 發表

好多老土野唔講啦,個個都係高手...玩到有啲累,但仍玩~~:smile_30: :smile_30:
你是老貓高手:smile_30:

講樣攪笑野你聽,有個傻佬pm我,叫我教佢玩QQ,同佢吹幾句,原來是我親哥:smile_27: :smile_27:  

青蛙哥哥真好嘢....:smile_03: :smile_03:

好耐無黎﹐行入黎打過招呼先~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2008-8-24 03:23 發表

你是老貓高手:smile_30:

講樣攪笑野你聽,有個傻佬pm我,叫我教佢玩QQ,同佢吹幾句,原來是我親哥:smile_27: :smile_27:   
我冇留鬍鬚既習慣,所以都燃燒唔到我~~:smile_30: :smile_30:

咁橋...我都曾經收過某啲人既pm,問我係男人,定係女人~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-8-24 08:28 發表
好耐無黎﹐行入黎打過招呼先~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:
依排去邊操呢??

引用:
原帖由 wataru 於 2008-8-24 08:28 發表
阿師兄上淅江出差...

:')

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-8-25 11:29 AM 發表

阿師兄上淅江出差...

:')
唉﹗沒內遊﹐沒QQ女﹐苦不勘憐的﹐重要唔知道捱幾耐呀﹗:') :') :')

引用:
原帖由 wataru 於 2008-8-27 13:01 發表

唉﹗沒內遊﹐沒QQ女﹐苦不勘憐的﹐重要唔知道捱幾耐呀﹗:') :') :')
出番啲縣城應該ok...

我上次去福建漳州都以為死直... 点知响百貨公司樓上洗腳時發現¥200空飛:smile_47:

行過見到 \
原來呢到高手好雲 !!
勁人...... 告解的好去處 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆