上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:29 PM 發表

唔係咩 開始個個話對人幾好幾好  到頭來  居然同一個大自己
十幾年女人上床  個女人做得佢阿媽啦
:smile_45:起碼我仲知道自己做緊咩:smile_45: 你唔好搵一條豬腸粉黎睇曬全世界啦:smile_45:

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:20 PM 發表

叼你老母 你睇乜能野  我話我條仔個fd  我條仔同佢的fd講  佢個西fd話返比我知啊
[四] 嚴禁污辱,粗口罵戰或發放誹謗言論
希望各會員能理性討論,不得人身攻擊,使用污辱,詆毀個別民族、地區人民,粗言穢語或帶有粗口的貼圖。
污辱是指言詞卑劣且令人難堪,利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方,及以貶義之字詞形容對方。(本論壇是可以用粗口的,但如果是針對個人或對罵為目的者,即犯版規)
嚴禁叫囂辱罵、惡意攻擊、使用不雅文字及其他可能引起爭議之用詞,亦不得惡意冒用人名、更改人名、不雅暱稱、揭人隱私、散播未經查證的謠言、發放/張貼可能觸犯誹謗之言論及消息,或觸犯香港法例之言論。
初犯扣50分,警告無效或辱罵版主禁言三天或永久禁言/禁訪。
以PM騷擾辱罵會員者屬極度惡劣行為,一經查證禁言三至七天或永久禁言/禁訪。

淫女人~ 你唔好係度影衰我地d 女人啦~~
你返火星啦~~~~~:smile_43:

我件事就啱啱唔同,係同一個大我好多既男人上個床

good jobs

thanks a lot

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:30 PM 發表

叼佢老母臭西 個仆街 我實同佢分手
睇黎妳先要冷靜一下再同妳bf講下..

早晨呀 ! 各位 !
我現在係美國西岸時間,星期日下午5:30 !

花姐睇PM !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-25 11:26 發表
各位88啦...............
再見............

引用:
原帖由 glendale 於 2008-4-26 05:28 PM 發表

邊有唔食魚既貓呀...唔係你條仔肯既話點會成事 :smile_38:
係一定錯,
我隻猫只食猫糧,
佢唔食魚旣!

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 naughtynaught 於 2008-4-24 01:47 PM 發表

我冇鬧過你喔
如果太離提被會員投訴
會關帖架
當然未必個個回帖都講性事
但亦不能只吹水嘛
純吹水就到吹水版
或本版吹水大本營
明白嘛
我都希望版主留意網友之回應,
如離題者,
例如;三幾個網友
只係打情罵俏,
與貼子無關,
他們可自行發短信,
無須在人家貼子內氹女!

:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-4-26 03:49 PM 發表

新仔 ! 剛路過 !
Hello ! 花姐你好呀 !
三十如狼,
四十如虎,
狼虎年華,
必定大食!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆