上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:46 AM 發表

咁如果易既, 一兩次又好似少左d
就係囉...都係要train up 下o的指技...hahaha

佢吹得好舒服o架....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 11:04 AM 發表

就係囉...都係要train up 下o的指技...hahaha

佢吹得好舒服o架....
我男友指技都好勁架^^
講講下都有d濕同痕tim:smile_40:

妳男友有幾勁呀?

我gf 就成日都話我唔夠好....成日都投...:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 11:14 AM 發表

我男友指技都好勁架^^
講講下都有d濕同痕tim:smile_40:
乜女仔真係咁易會濕架咩..:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 11:16 AM 發表
妳男友有幾勁呀?

我gf 就成日都話我唔夠好....成日都投...:smile_39:
我同我男友床上就sweet, 床下就麻麻啦, 拍拖總會有argue, 不過我同佢本身感情都唔太好
咁你同你gf感情好唔好先

引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-21 11:27 AM 發表

乜女仔真係咁易會濕架咩..:smile_27: :smile_27:
我耐冇做牙因為:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 11:29 AM 發表

我耐冇做牙因為:smile_39:
too bad...:smile_39:

因咩妳同妳bf 感情唔好呀...?

佢咁遠水路, 3號波+黑雨都來.....買shasimi 俾妳做snack..

真係"風雨會佳人, 人約黃昏後" la wor...仲唔sweet?

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 11:38 AM 發表
因咩妳同妳bf 感情唔好呀...?

佢咁遠水路, 3號波+黑雨都來.....買shasimi 俾妳做snack..

真係"風雨會佳人, 人約黃昏後" la wor...仲唔sweet?
間歇性sweet囉, 但其實嗌交佔大比數,
而且全部都係我搞出來, 我真係覺得自己係一個好失敗既女友, 唉
我未試過拍拖拍成咁, 我諗我真係要檢討下:smile_39:

我gf 成日都話我唔好gala...上次我打左一下patpat..佢就即刻喊...

而家都仲記住...ai...我開始懷疑自己係咪有問題..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆