上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

轉貼- 由改歌詞區

先走為快    改自      先賭為快 - 李克勤(賭場風雲主題曲)

沉得太久
捨不得恨心去走
卻狠沽 樓與股票
完全 沒有顫抖

養買那段時候
口口聲聲 經已足夠
到任何東西 都也沒有
誰還留力  舐鳩鳩

銀彈太少
真心卻更大
旁觀者不懂理解
沉得風光
沉得精彩
荷包 終歸都已使大
連媽媽都可以出賣
祈盼買到著情邁
連內心都輸掉醉在長街
嘲言 是我偉大

如大家都不欲再任人猜
先 為 走 先 走 快

引用:
原帖由 臭陳 於 2008-4-3 10:41 PM 發表
本人沈船已經三年,依然沈得開心,正打算結婚:smile_30:
又話出黎食飯,講左兩年都未見過你:smile_45:

引用:
原帖由 raymond88 於 2008-4-5 09:31 PM 發表

手機批發咁好揾, 係佢自己生意定幫人打工?
打工的
底薪3000
每賣一部有2蚊
佢一個人做幾個大區,北京,上海.......
d客一次都拿2~300部咁樣拿貨
一次拎幾百部再分比d零售商

引用:
原帖由 仆街猩猩 於 2008-3-21 12:03 AM 發表
好多人認為同歡場女子拍拖,就叫沉船。我理解係,當你同條女一開始拍拖時,就知道段感情不能開花結果,卻執迷不悔地繼續下去,就叫做沉船啦。
故船者,女人也,無歡場女子與正經女仔之分,無大陸女女與港女之分 ...
我個人對沉船有另一種見解

1.當你付出跟收穫不成正比時,即叫沉船

2.當你忽然覺得你的沉船對象身世可憐,極須要你來幫助時,即叫沉船

3.當你在叫雞時,還覺得自己其實是在溝女,是眾女的萬人迷時,即叫沉船

4.當你年邁40,但還是會對18-22的囡囡有所憧憬時,即叫沉船

我個人認為,找囡囡只是一種發洩性慾的方法,沒必要玩到咁高層次去同佢談情說愛

我都來報一報到先
大家好,小弟船身開始入水,有往下沉跡像:smile_38:

引用:
原帖由 ming1116 於 2008-4-12 01:58 AM 發表
我都來報一報到先
[fly]哈..............你直情要搵隻華天龍黎打撈啦:smile_30: [/FLY]

引用:
原帖由 ming1116 於 2008-4-12 01:58 AM 發表
我都來報一報到先
[fly]隊長:smile_38: 你都做咗潛艇:smile_30: [/fly]

[quote]原帖由 ming1116 於 2008-4-12 01:58 AM 發表
我都來報一報到先
終於都沉啦~隊長:smile_42: ,真係要見識一下咩令你沉
唔通係 大:smile_27: 白:smile_43: 鯊

引用:
原帖由 chingchuen1976 於 2008-4-12 09:31 AM 發表
我都來報一報到先
終於都沉啦~隊長:smile_42: ,真係要見識一下咩令你沉
唔通係 大:smile_27: 白:smil ...
:smile_38: 上去啦...280話好掛住我呀:smile_30:

引用:
原帖由 kit74 於 2008-4-12 09:40 AM 發表

:smile_38: 上去啦...280話好掛住我呀:smile_30:
who 280????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆