上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 02:29 PM 發表

哈哈))))))))好呀......等你......:036:
你唔系麻.....系紅磡返工都唔知.......:023:
系黃埔個邊�
擇日不如撞日,就聽日啦:097:
原來黃埔個邊,我好少去個頭:028:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 02:50 PM 發表

擇日不如撞日,就聽日啦:097:
原來黃埔個邊,我好少去個頭:028:
聽日唔得喎,我撞紅呀............:027:
擇個好日先去喇..............:096:

忙完一輪
又上黎出下野先 :096:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 03:08 PM 發表

聽日唔得喎,我撞紅呀............:027:
擇個好日先去喇..............:096:  
咁就等你紅完先啦:023:
對我黎講只要你得就"日日是好日":027:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-9-2 03:09 PM 發表
忙完一輪
又上黎出下野先 :096:
忙咩黎先:096:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 15:14 發表
忙咩黎先:096:
返工時間就當然係忙公事啦 :097:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-9-2 03:17 PM 發表

返工時間就當然係忙公事啦 :097:
仲以為你蛇王去辦人生大事....:025:去廁所

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 15:20 發表

仲以為你蛇王去辦人生大事....:025:去廁所
人生大事就唔需要蛇王去做既 :096:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-9-2 03:27 PM 發表

人生大事就唔需要蛇王去做既 :096:
點知你老闆係未d唔搞掂唔俾去ge 人:097:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 03:11 PM 發表

咁就等你紅完先啦:023:
對我黎講只要你得就"日日是好日":027:
哈哈)))))))對你黎講梗系"日日是好日"喇........:096:
咁等我紅完再話你知喇.................:071:
我有野做喇....等閒再吹過.....:036:
多謝你陪我吹左咁耐呀.........................:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆