上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 03:44 PM 發表

今朝先番HK, 個戶口得番$300......... 買得好細. :043:520227-MAY-2007
15:07沙田
星期日獨贏及位置6 場    3 衝勁寶 $30

$60.00$84.00
520327-MAY-2007
15:07沙田
星期日連贏位置Q6 場    3 衝勁 ...
衰野中左又扮野中得小...:096:

呢場搏冷 要7,8W/P...:025: 拖番轉頭...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:31 PM 發表
嚴強騎馬真係....唉...太錫身..:026:

老巫呢場輸馬可以唔駛解釋...:032:
真係俾"嚴命長"激死, 沙田威威應走"快達"嗰位就有機會入黎, 入直路前落後十幾個馬位, 仲要拉到最外叠先衝, 你估為隻馬高人地幾班咩:046: , 最後衝一段得第六、七度, 除頭馬"快達"外, 出面嗰班馬衝得最勁係佢, 下次唔知可唔可以遇番呢啲地, 換騎師再買多佢一次:027:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 03:47 PM 發表

真係俾"嚴命長"激死, 沙田威威應走"快達"嗰位就有機會入黎, 入直路前落後十幾個馬位, 仲要拉到最外叠先衝, 你估為隻馬高人地幾班咩:046: , 最後衝一段得第六、七度, 除頭馬"快達 ...
算啦.買得嚴強就預左佢騎馬屎..:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:46 PM 發表

衰野中左又扮野中得小...:096:
呢場買乜呀?  我覺得呢場正路番...... 不過照小注玩下三隻Q+PQ 啦.  見習生2,7,11.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:45 PM 發表
第8場 睇埋行圈 4,7,8,10,13 係我呢場心水..6唔係唔好,但我怕老巫太錫身..:026:
第7場先真..決定飛埋隻10,因曾經停過課,韋達又係錫身騎師,就 4,7,8,13      4隻撈埋買單T...:097: :098:

回覆 #293 beanman 的帖子

唉.我buy左佢拖快達 q and pq  ............:046:

引用:
原帖由 kodeep1 於 2007-5-27 03:56 PM 發表
唉.我buy左佢拖快達 q and pq  ............:046:
嚴強騎馬最多拖佢..佢可能重衰過 薜順強...魯柏軒

中左...:036:  7W/P  +7,4Q/QP :122:

堅呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆