上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-7-5 10:53 PM 發表
山東好馬下年可能可以跑國際賽添呀:096:
我都想睇吓得吾得:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:50 AM 發表

我都想睇吓得吾得:041:
一定好過比老苗訓練...:041: :036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:49 發表

最想見"榮進草草"轉倉:071:
都好,最衰好芝味應該唔會走...:043: :043: :043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-7-6 09:30 發表

冇計, 老苗操馬一鑊起兩鑊止, 每次隻馬Win後影都冇:025:
上季好似有一隻例外:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-6 10:01 AM 發表

冇計, 老苗操馬一鑊起兩鑊止, 每次隻馬Win後影都冇:025:
上季好似有一隻例外:096:
金同德連贏3/4場..但上到2班幾場成為大熱就輸..

老苗d馬唔冷唔贏,大熱門贏既次數應該唔夠15隻(冇正式統計:096: )

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-7-6 10:35 發表

金同德連贏3/4場..但上到2班幾場成為大熱就輸..

老苗d馬唔冷唔贏,大熱門贏既次數應該唔夠15隻(冇正式統計:096: )
冇錯! 冇返十幾廿倍都唔出手, 正人版馬房(揾食):025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-7-6 09:30 AM 發表

我都係咁唸:023:
起碼吾會 3班 都要苦戰:043:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-7-6 09:52 AM 發表

都好,最衰好芝味應該唔會走...:043: :043: :043:
仲有---常歡笑 :029:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-6 10:49 AM 發表

冇錯! 冇返十幾廿倍都唔出手, 正人版馬房(揾食):025:
除左呢樣野:025:
仲有佢練馬成日過左龍:044: :044:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 12:07 發表

除左呢樣野:025:
仲有佢練馬成日過左龍:044: :044:
最大問題係佢d馬反覆到完全捉唔到....:032: :032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆