上一頁下一頁
發新話題

二個女人的西村遊獵

收藏  |  訂閱
964  77.4k

How  old are you 樓主?

吾知點解有些罪惡感,今晚扮下賢妻先,煮返幾味陪返下我個悶棍食餐飯啦~

去逛逛順便買些海鮮買些好嘢!
今晚搞下情趣,氹下個悶人,同佢爽yy下先。。。不聊啦~88

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-26 02:28 PM 發表 查看引用來源
吾知點解有些罪惡感,今晚扮下賢妻先,煮返幾味陪返下我個悶棍食餐飯啦~
換轉係人夫,中出完其他女人,返屋企見到老婆都會有罪惡感

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-26 02:33 PM 發表 查看引用來源
去逛逛順便買些海鮮買些好嘢!
今晚搞下情趣,氹下個悶人,同佢爽yy下先。。。不聊啦~88
點忍得住,中途去搵個技師爽返一兩轉,再回家同個自己果個做,仲爽!

肯付出冧返下個老公
呢d都算得著,你氹佢
佢又氹你,有時婚外刺激未必坏事
可能推动令你会肯做番d事
凡事冇絕對錯絕對啱
b妈你今晚就好好甘比你条佬中出番當無數:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 祖兒tsang 於 2019-6-26 03:02 PM 發表 查看引用來源
肯付出冧返下個老公
呢d都算得著,你氹佢
凡事冇絕對錯絕對啱
b妈你今晚就好好甘比你条佬中出番當無數:smile_o13::smile_o13::smile_o13: ...
hi 發嫂

引用:
原帖由 祖兒tsang 於 2019-6-26 03:02 PM 發表 查看引用來源
肯付出冧返下個老公
呢d都算得著,你氹佢
凡事冇絕對錯絕對啱
b妈你今晚就好好甘比你条佬中出番當無數:smile_o13::smile_o13::smile_o13: ...
hi, 發嫂

引用:
肯付出冧返下個老公
呢d都算得著,你氹佢
凡事冇絕對錯絕對啱
你好,發嫂

引用:
肯付出冧返下個老公
呢d都算得著,你氹佢
凡事冇絕對錯絕對啱
你個名都幾鬼熟喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆