上一頁下一頁
發新話題

與處男共處7日7夜(續章),update 外篇#170,236,243(烈女有野講)

收藏  |  訂閱
417  65.6k

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-7 04:09 PM 發表 查看引用來源
烈女有話兒:

又係我發up風的時候,其實大家上網分享下,吹下水,你搵我傾,我搵下你傾係一件正常的事~~
但我唔明點解一定要随時on call 咁囉,你搵我傾姐,我係見到message 但唔代表我要回覆你咖喎,唔通 ...
個個都係當你on call 36小時。。真係好似你係佢女人咁

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 7-2-2018 04:09 PM 發表 查看引用來源
烈女有話兒:

又係我發up風的時候,其實大家上網分享下,吹下水,你搵我傾,我搵下你傾係一件正常的事~~
但我唔明點解一定要随時on call 咁囉,你搵我傾姐,我係見到message 但唔代表我要回覆你咖喎,唔通 ...
冇事,你講同做得好啱

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-7 04:09 PM 發表 查看引用來源
烈女有話兒:

絲打嬲嬲豬喎

tell the dog 
由2016年開始追POST,繼續支持烈女!!:smile_o12: :smile_o12:
有多d靚相仲正

好彩先無追你回我啫🙈

引用:
烈女有話兒:

師姐唔好勞氣,實有啲無禮的人,繼續期待妳的故事!

引用:
烈女有話兒:

岩啊,咁緊火一黎就想跟你返屋企,叫雞啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-1-30 01:32 PM 發表 查看引用來源
[之前個post 唔鬼之點解被板主關閉咗,雖然令到我好無mood 無心機再寫落去,但我又唔係D無始無終的人,無論之後又比人關閉都好,我常講埋落去]

PS:大家想同我C聊的只有一過方法,就只得“YM“ 有的就有得傾 ...
好文一定要回- 如果我年輕時遇到像你一樣的師姐幾好- 

c姐都招呼好多傻佬啵~

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-7 16:09 發表 查看引用來源
烈女有話兒:

好欣賞你會發 up 風
呢度好多出 post 既絲打
就係比呢類人煩走哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆