上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-10 07:00 PM 發表 查看引用來源

冇去呀,通知左佢唔去了,佢就「嗯」咁囉,都睇到個樣同身型都唔係我杯茶就費是浪費彈藥喇
我都見過佢一次但就唔係mmt2所形容咁,
抄咗佢牌都仲未有约佢!不過總會試佢一次,
希望到時唔會好你咁講浪費彈藥啦!

4條3有師兄試過嗎?係咪似鬼?妹
最近有冇新女報告?

Baby 人好,有责任心, 应收货, 但毒男无保证,4条山也无偷懒,人cheerful, 不要问我指数, 坦白说我记不清楚,太多了,全6也不一定好玩,我只能肯定我没跌钱

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-10-17 08:29 PM 發表 查看引用來源
Baby 人好,有责任心, 应收货, 但毒男无保证,4条山也无偷懒,人cheerful, 不要问我指数, 坦白说我记不清楚,太多了,全6也不一定好玩,我只能肯定 ...
借問點樣係有責任心呀?一定完事後有事後簫?

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-17 11:19 PM 發表 查看引用來源

借問點樣係有責任心呀?一定完事後有事後簫?
呢道大把C兄约baby,都唔覆又唔采,那些就叫責任心?baby身上有個小纹身,是乜圖案,在身上那部位?最簡單答得出就堅上過baby,答唔出未流囉。

要約到baby係有方法既,就係佢幫你排期喇😂我上次都係咁架咋排左兩個星期後,點知我臨埋門都係放棄左唔去,問你地有冇人想要呢個期又冇人答喎👉🏻👈🏻

baby東莞沒落後環保出道已2年,呢度前年曾經討論超市5红牌引起熱話,好多人試過不過無人再題,唔通系反頭客怕會更多人约,點解D女越做得耐越貴越多人约.唔係貪新鮮!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-18 09:34 AM 發表 查看引用來源

呢道大把C兄约baby,都唔覆又唔采,那些就叫責任心?baby身上有個小纹身,是乜圖案,在身上那部位?最簡單答得出就堅上過baby,答唔出未流囉。
你係唔係想講有好多好好幻想力的哥回帖呢?

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-18 06:55 PM 發表 查看引用來源

你係唔係想講有好多好好幻想力的哥回帖呢?
我從新說過自老大被禁言,連帶一批網友消失,他們強項是老作,咁岩走了一批,又多了班新面孔,性格及作風跟消失一批相似,他們有句真言:"你對他們所說一切,你認真就輸啦!

而家mz好多女都吾做磨棍,擺明偷工減料:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆