上一頁下一頁
發新話題

醉酒後原來係咁淫

收藏  |  訂閱
322  40.8k

咁之後有無覺得自己淫左,好似係其他情況都多左想淫野,下面濕多左

引用:
原帖由 andy66 於 2017-8-21 05:11 PM 發表 查看引用來源
咁之後有無覺得自己淫左,好似係其他情況都多左想淫野,下面濕多左
都會呀

最濕果次係點發生架

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-19 09:50 AM 發表 查看引用來源

點解呢?因為你餵唔飽人地咋形
NO AR...雙拳難敵4手, 自己手,JJ同條利都好唔得閒:smile_27:
如果MMF...MMMF好好多..可以專心攻條女...:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-8-22 09:37 AM 發表 查看引用來源

NO AR...雙拳難敵4手, 自己手,JJ同條利都好唔得閒:smile_27:
如果MMF...MMMF好好多..可以專心攻條女...:smile_40:
Mmmf條女都好唔得閒,要玩三條j

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-23 01:40 PM 發表 查看引用來源

Mmmf條女都好唔得閒,要玩三條j
呢種睇av就好。。我寧願單對單去享受卜野

給大家推薦一個網站 ,可以找到炮友喔: [url]http://vions.net/?>><<rl]

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-21 09:47 AM 發表 查看引用來源

仲有乜特別野?男人都玩埋?
之後載左另一對男女,去到目的地我地wild camp, 夜晚我同個男仔朋友在營裡聽到隔離營有人叫,我地未出去睇下,原來佢地係營裡面玩到郁晒,我地在出面開頭偷睇,怕比佢地發現....點知個意大利妹比人推緊時見到我地,仲同我地單眼,又揸自己對波...

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-8-23 06:39 PM 發表 查看引用來源

之後載左另一對男女,去到目的地我地wild camp, 夜晚我同個男仔朋友在營裡聽到隔離營有人叫,我地未出去睇下,原來佢地係營裡面玩到郁晒,我地在出面開頭偷睇,怕比佢地發現....點知個意大利妹比人推緊時見到我地,仲 ...
叫埋入去一齊玩

係外國真係玩到好激haha
我都試過Mmfff

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆